Interferente.ro Lifestyle Moda - fashion Tendinte culori toamna iarna 2011 2012 barbati

Miercuri, 27 Aprilie 2011 14:05

Tendinte culori toamna iarna 2011-2012 barbati

 

Pantone America, autoritatea mondiala in domeniul culorilor, ne aduce in prim plan nuantele alese de designerii prezenti la New York Fashion Week 2011. Raportul Arta Culorilor - Sensibil si spiritual, reprezinta un punct de referinta pentru toti cei care isi doresc sa fie in pas cu moda, cu ultimele noutati in domeniul fashion.

 

Similar cu paleta pentru femei, nuantele aflate in tendintele masculine pentru toamna-iarna anului 2011, au o abordare picturala, dar prezinta anumite variatii care fac ca stilul masculin sa fie mai puternic si sa confere mai multa incredere acestora. Culorile de baza, Nougat, Coffee Liqueur, Cedar, Deap Teal, Quarry si Cadet, ancoreaza paleta pentru barbati, in timp ce accentele vibrante Bamboo, Burnt Sienna, Raspberry Wine si Phlox aduc un plus de culoare si viata.

 

Adaugand portocaliului o directie mai masculine, Burnt Sienna serveste ca standard pentru ceea ce inseamna clasic in toamna anului 2011. Piese cu astfel de accente portocalii, care trebuie purtate ca o necesitate pentru a fi in tendinte, includ cravate, esarfe sau batiste de buzunar.

 

Pentru a oferi barbatilor o alternativa la Honeysuckle, culoarea anului 2011, Raspberry Wine confera o stralucire mai puternica decat un merlot, si este o declaratie in rosu vital.

 

Combinarea culorilor Deep Teal, Cedar si Raspberry confera o compozitie spectaculoasa.

 

Cadet, “mariajul” perfect intre albastru si gri, reprezinta pentru toamna anului 2011 o alta culoare clasica incontestabila, fiind asemeni unei coloane vertebrale care poate fi purtata cu incredere in acest sezon.

 

 

 

Magical Phlox arata exceptional pe un fundal neutru Nougat, Coffee Liqueur sau Quarry.

 

 

 

Surse si adrese web utile:

http://www.pantone.com/pages/pantone/pantone.aspx?pg=20836&ca=4

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: