Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Urari frumoase si mesaje originale de Anul Nou 2014

Marţi, 31 Decembrie 2013 14:17

Urari frumoase si mesaje originale de Anul Nou 2014

 

E trecerea dintre ani, un moment ce aduce schimbare in viata noastra. Vom scrie un nou capitol al vietii noastre. Vorbim despre un nou inceput in care dorintele pot deveni realitate, iar visele si planurile se pot materializa (un basm ce devine real). Asadar, visati, dati frau imaginatiei si aveti grija va doriti la 12 noaptea, caci orice gand prinde contur si se va implini. Sanatate multa, bucurii si numai bine in noul an 2014. Fiti optimisti, fericiti si impartiti cu cei dragi bucuria intrarii in noul an. Trasmite acestora un mesaj si o felicitare. Te poti inspira din colectia noastra de urari frumoase si mesaje originale de Anul Nou 2014.

 

 

 

E cumpana dintre ani. Lasati trecutul in urma, bucurati-va de prezent si visati la viitor cu incredere si optimism. La multi ani 2014!

 

Spune la revedere anului care tocmai a trecut! E momentul sa treci la un nou capitol al vietii tale, cu un nou inceput mai frumos, mai bun, mai fericit, mai norocos! La multi ani 2014!


Anul Nou 2014 tocmai incepe. Sa aveti parte de bucurii si impliniri nenumarate, sanatate din belsug si noroc cu carul. La multi ani frumosi!

 

Un an nou este ca o carte nescrisa. Tu esti autorul, iar ideile iti apartin. Ce mai astepti? E momentul sa scrii cea mai frumoasa poveste a vietii tale in 2014! La multi ani!


A
nul Nou 2014 sta sa inceapa. Pastreaza lucrurile bune, amintirile frumoasa si colectioneaza doar vise implinite si clipe fericite. La multi ani cu sanatate!


Sa aveti parte in anul care tocmai sta sa inceapa, 2014, doar de veselie cat cuprinde, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, pace in suflet si in gand, credinta in bine si armonie deplina. La multi ani!

 

La cumpana dintre ani, gandurile bune se ivesc si fug spre voi. Sanatate, noroc, veselie si mult bine. An Nou Fericit 2014!

 

Bucuria, buna dispozitie si voiosia petrecerii de Revelion sa va insoteasca mereu! La multi ani 2014 si An Nou Fericit!

 

Noul An 2014 sa va gaseasca in armonie, fericire, implinire, iar visele sa prinda viata. Casa sa va fie plina de bucate, dragoste pe saturate si bucurii fara margini. La multi ani!

 

Anul Nou 2014 sa presare in calea dvs. numai pace, bucurii, sanatate cat cuprinde, fericire si belsug. La multi ani!

 

Noul An 2014 soseste. Sa ne deschidem sufletul, sa privim cu optimism in viitor si sa-l sarbatorim asa cum se cuvine. La multi ani fericiti!

 

Anul Nou 2014 sta sa inceapa. Priviti cu melancolie la clipele frumoase, sperati si visati in acesta zi magica. Totul poate deveni realitate, trasformandu-se in succes, belsug, impliniri o mie, credinta, fericire si armonie. La multi ani!

  

 

Fiti originali si insotiti mesajul transmis de o felicitare animata frumoasa de Anul Nou.