Interferente.ro Descopera Diverse Visele premonitorii

Miercuri, 25 Septembrie 2013 14:18

Visele premonitorii

Multor persoane li se intampla sa aiba vise premonitorii, adica prevestitoare ale celor ce urmeaza sa se intample. Uneori, visul reda cu fidelitate chiar evenimentul care se va produce.

 

Alteori, in vis apar numai simboluri ale evenimentelor viitoare, indiferent daca acestea il privesc pe cel care viseaza sau pe alte persoane. Spre exemplu, urcarea unei scari, a unui munte sau deal inseamna ascensiune in plan social, succes, bucurie. Daca insa in vis se oboara sau se cade, inseamna un insucces in viata reala.

Exista vise care nu au semnificatie premonitorie, chiar daca par complexe si impresioneaza individul. Spre exemplu, copiii care viseaza ca zboara nu prevad evenimente. Nu se iau in considerare visele cauzate de indigestii sau boli, cele aparute la inceputul noptii, care au vreo legatura cu evenimentele din ziua precedenta ori cu un film de suspans, cu lectura unei carti impresionante. Nici visele declansate de stimuli externi (galagie, firg sau caldura excesiva etc.) nu sunt premonitorii. Iata o scurta lipsa de simboluri aparute in vis si semnificatiile lor.

Copil mic inseamna boala, iar daca este tinut in brate, imbolnavirea nu va intarzia sa apara.

Dintii cazuti anunta un deces, iar daca cel care viseaza simte durere din cauza dintilor, inseamna ca decesul cuiva il va afecta.

Cine viseaza ca moare se poate considera fericit, pentru ca inseamna ca “ii moare moartea”, adica o boala, chiar si necunoscuta, este vindecata.

Apa linistita inseamna bucurie, in timp ce apa tulbure sau agitata anunta griji, mai ales daca in vis se face baie in lac, mare, rau.

Insectele prevestesc aparitia unor musafiri in casa, iar daca sunt foarte multe si nu pot fi starpite, inseamna ca oaspetii sunt nepoftiti, nedoriti si greu de alungat.

Foarfecele, cutitele si sabiile inseamna vesti proaste. Un vas plin sau un dulap cu lucruri il el semnifica belsug, in timp ce recipientul gol anunta paguba. Semnele observate pe cer in vis prevestesc evenimente importante pentru tara.

Usa inchisa inseamna obstacol, iar felul in care se trece dincolo de ea este semnificativ pentru felul in care obstacolul respectiv este depasit: usor, dificil, deloc sau chiar se ocoleste situatia cu pricina (daca, in vis, nu se trece prin usa, ci se cauta o alta cale de acces).


Newer news items:
Older news items: