Interferente.ro Lifestyle Horoscop Zodiac zodii si caracteristici

Duminică, 01 Septembrie 2013 20:40

Zodiac, zodii si caracteristici

 

Acorzi atentie zodiacului? Prezenta astrelor semnaleaza posibilitati, dar nu hotarasc singure. Ele indica ce va rezerva soarta, iar dumneavoastra folositi influenta lor pentru a va cunoaste mai bine si a produce schimbari. Sa vedem insa ce legatura exista intre zodiac, zodii, astre, caracteristici. Vezi in ce zodie te-ai nascut si vei vedea cine esti.

 

Berbecul este curajos, activ si dinamic. Evitati atent violenta, nerabdarea si supararea.

 

Taurul este linistit, chibzuit si prudent. Nu fiti prea aspru cu cei din jur si aveti in vedere si problemele semenilor.

 

Gemenii sunt destepti, dornici de cunostinte si foarte acomodabili. Aveti grija sa nu fiti imprastiat si concentrati-va fortele pentru a avea succes in intreprinderi.

 

Racul este contemplativ, incapatanat si devotat traditiilor. Fiti mai putin sfios si visator, umblati mai putin pe Luna. Aceasta visare neproductiva nu are nimic de-a face cu imaginatia dirijata.

 

Leul este maret si generos. Nu va complaceti in postura justitiarului si acceptati micile slabiciuni ale celor pe care-i iubiri.

 

Fecioara trebuie sa renunte sa fie chitibusara. Nu ma mai criticati cunostintele si membrii familiei. Pentru a inainta direct spre tel, sprijiniti-va mai bine pe ingeniozitate, simt practic si receptivitate.

 

Balanta este indragostita armoniei, o artista. Venus a facut-o rafinata. Se lasa insa prea usor rapita de sentimente si in voia evenimentelor.

 

Scorpionul de ce ar deveni agresiv atunci cand ceva sau cineva i se opune? Sunteti atat de complex, enigmatic. Doar nu v-am incoltit prea tare?

 

Sagetatorul este vehement, entuziast, binevoitor si gurmand. Toate astea sun influenta lui Jupiter. Intariti-va vointa si abtineti-va de la a fi jucaus.

 

Capricornul este caracterizat prin rabdare, economie, perseverenta. Saturn poate sa va inchida printr-o izolare nefertila. Parasiti turnul de fildes si amestecati-va cu ceilalti.

 

Varsatorul este original si ingenios, dar nu trebuie sa-i contrazica pe toti din jur.

 

Pestii sunt buni, milosi fata de suferinzi si niciodata nu-i resping pe cei nenorociti. Nu trebuie insa sa va retrageti in pasivitate, ceea ce v-ar impiedica sa va ridicati deasupra celorlalti.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: