Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Urari si felicitari de La multi ani de Sf Mihail si Gavril

Sâmbătă, 07 Noiembrie 2015 04:50

Urari si felicitari de La multi ani de Sf. Mihail si Gavril

Pe 8 noiembrie a fiecarui an ii praznuim pe Sf. Mihail si Gavril. Cu oceasta ocazie, toti cei ce poarta numele acestor sfinti isi serbeaza onomastica. Sa le urma si noi un sincer si calduros “La multi ani!”, gandurile noastre bune si o felicitare sugestiva. Iata colectia noastra de Felicitari de La multi ani de Sf. Mihail si Gavril.


Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de colorata precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori. La multi ani, Mihai/Mihaela/Mihaita/Gabi/Gabriel/Gabriela ...!

De ziua ce-ti surade-n prag

De-i porti frumosul nume

Eu iti doresc tot ce-i mai drag

Si mai frumos pe lume!

La multi ani de Sf. Mihail si Gavril!


Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani de Sf. Mihail si Gavril!


De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca macar jumatate din dorintele pe care o sa ti le pui! La multi ani!


De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!


Arhanghelul Mihail, inger al adevarului si al dreptatii, sa-ti stea alaturi mereu, la bine si la greu, sa-ti lumineze calea si sa-ti arate destinul. La multi ani Mihai/Mihaela/Misu/Mihaiela/Mihaita/Mihut/Mihaila/Mihnea ...!


Ingerul Gavril, inger al Bunei Vestiri, sa iti calauzeasca pasii si sa ai parte de o zi la fel de frumoasa ca tine. La multi ani, Gabi/Gabriela/Gabriel/Gabita ...!


Azi e o zi speciala, astfel ca ma alatur celor ce-ti doresc din inima numai bine, fericire, bucurii si impliniri nenumarate. La multi ani de Sfintii Mihail si Gavril!