Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur noiembrie 2014

Duminică, 19 Octombrie 2014 01:49

Horoscop Taur noiembrie 2014

 

Horoscop Taur noiembrie 2014Afla horoscop Taur noiembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2014 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur noiembrie 2014 - Dragoste

Luna noiembrie 2014 pare sa fie o perioada plina de intelesuri si intensa pe plan sentimental/emotional. Va bucurati de prezenta Soarelui si a planetelor Venus si Mercur, alaturi de Saturn, ceea ce aduce sansa, disponibilitate si fericire. Sunteti intr-o stare excelenta si cautati iubirea. Comunicati extrem de mult si vreti parca sa impartasiti totul cu perechea. Pe prim plan sta relatia dvs. Aveti parte de evenimente din cele mai diverse si sunteti pusi in situatia de a lua decizii importante, ce va privesc fie personal, fie ca si cuplu, fie cu referire la perechea dvs. Spre final de luna pot sa apara mici neintelegeri si intamplari neasteptate, nu tocmai placute, caci Marte (stapanul casei cuplului Taurului) se afla in conjunctie cu Pluto si in careu cu Uranus.

 

Horoscop Taur noiembrie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca in luna noiembrie 2014 sunteti plini de energie si manifestati preferinte mai ales spre colaborari, asocieri, parteneriate, contracte de munca si de afaceri. Acestea pot sa aiba legatura cu mediile cultural, social, spiritual si universitar, dar si cu mediul legislativ. De asemenea, aceastea pot avea legatura cu strainatatea si companii multinationale. Din punct de vedere financiar lucrurile merg bine, mai ales in a doua jumatate a lunii. Reusiti sa faceti investitii profitabile si aveti sansa de afirmare, cu posibilitatea obtinerii unor venituri considerabile, precum si a unor avantaje materiale si chiar cadouri.

 

Horoscop Taur noiembrie 2014 - Sanatate

Luna noiembrie 2014 pare sa aduca o stare buna de sanatate pentru nativii Taur. Se pare ca scapati de problemele din ultima perioada si acum rasuflati usurati. Totusi, resimtiti in continuare o stare de stres si tensiune, ce va impiedica sa fiti de deplin relaxati. Incercati totusi sa va destindeti si sa alungati ingrijorarile, mentinandu-va cat mai mult prinsi in diverse actiuni usurele, precum treburi casnice, petrecerea timpului in familie si in prezenta celor dragi dvs. Nu ratati posibilitatea de iesire in aer liber si chiar efectuarea unor calatorii si plimbari. Faceti miscare, adoptati un stil alimentar sanatos si echilibrat de viata.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: