Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje si sms infricosatoare de Halloween

Luni, 21 Octombrie 2013 21:40

Mesaje si sms-uri infricosatoare de Halloween

 

Daca doresti sa iti “banui” si tu prietenii de Halloween iti oferim o colectie de mesaje infricosatoare de Halloween. Le poti trimite un sms sau o felicitare virtuala infricosatoare de Halloween insotita de un mesaj. Sau poti posta la avatar un mesaj terifiant de Halloween.

 

Buu … Huu… Huu … Te-ai speriat? Sper ca da, pentru ca o vei incurca! Eu sunt acel Dracula … tu ma stii, de mine sa-ti fie frica, asta sa stii!

 

Cand vrajitoarele incepe sa zboare si pisicile incep sa apara, atunci luna rade, natura sopteste si Halloweenul se iveste!

 

 

De Halloween, vrajitoarele devin realitate, fantomele ies din vise, iar in parc se incing dansuri ale mortilor. Cu toate astea iti doresc Happy Halloween!

 

E Halloween, ma trec fiori cand simt in preajma vrajitori. Inchide ochii, dormi usor, sa nu te prinda-n vraja lor. Happy Halloween!

 

In aceasta noapte de Halloween te invit in oras ... pentru a bea sange si a manca niste carnita cruda. Vino fara teama in cimitirul numarul 13. Happy Halloween!

 

Neagra noapte, plina de teroare, tu aduci in cale bestii infricosatoare. De prin cimitire mortii iar invie iar pe cer stupoare … e plin de vrajitoare.

 

Noapte intunecata, luna luminoasa, morti care invie, fantome pe masa! Sa ai parte de un Halloween infricosator!

 

Noaptea cea infricosatoare este aici! Este Halloween! Vrajitoare, monstri, fantome, scheleti, vampiri au pus stapanire pe lume! Fugi cat de repede poti!

 

Te simti singur? Prietenii te-au uitat? Iubita nu te mai cauta? Nu te mira! O meriti! Have a freaky Halloween!

 

Varcolacii ard de nerabdare sa va ureze un Halloween infricosator!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: