Interferente.ro Sanatate Alimentatie sanatoasa

Alimentatie sanatoasa
Sâmbătă, 04 Ianuarie 2014 13:11
Busuiocul in mancareBusuiocul in mancare   Busuiocul este o planta medicinala si aromatica pe care o putem incadra fara nicio teama in cadrul legumelor-medicament. Indiferent de modul in care este folosit, busuiocul prezinta o serie de efecte farmacologice care au efe [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Miercuri, 01 Ianuarie 2014 06:17
Dieta si cura de detoxifiere dupa sarbatoriDieta si cura de detoxifiere dupa sarbatori   A fost sarbatoare, mancare din belsug si a fost greu sa va abtineti din a gusta diferite produse si preparate traditionale romanesti pe baza de carne, sarmalute, salata de boeuf, cozonaci, sampanie, etc. In urma gustarii acestor delicii organismul a [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Sâmbătă, 14 Septembrie 2013 11:03
Valoarea nutritiva si alimentara a rosiilor   Rosia este o planta de gradina, o leguma sanatoasa cu valori energetice si nutritive mari, cu beneficii pentru intarirea organismului uman.   La originea genetica a acestor fructe, in urma cu multe mii de ani, a existat o sp [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Vineri, 13 Septembrie 2013 14:13
Sucurile naturale - alimente medicament   Alimentele medicament, la indemana oricui, sunt fructele si legumele folosite ca atare sau sub forma de sucuri. Acestea fac sa se echilibreze o alimentatie prea bogata in grasimi, zaharuri si proteine, alimentatie de-a dreptul nesanatoasa pen [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Marţi, 03 Septembrie 2013 21:56
Obiceiuri pentru o alimentatie sanatoasa si un stomac mai bun   Adesea ne plangem de dureri de stomac, de aceea trebuie sa acordam atentie starii noastre de sanatate si alimentatiei. Pentru a avea un stomac mai bun trebuie sa adoptam o alimentatie mai buna, o alimentatie sanatoasa. I [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Joi, 15 August 2013 12:45
Laptele si compozitia chimica a laptelui   Laptele este un aliment sanatos de prima necesitate pentru om, avand numeroase beneficii pentru starea de sanatatea a organismului uman, cresterea si dezvoltarea normala a acestuia. Laptele este eficient pentru oricine, in toate etapele viet [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Luni, 20 Mai 2013 01:46
Produsele de patiserie   Produsele de patiserie se obtin din aluaturi afanate cu compusi chimici, fiind apreciate datorita valorii nutritive ridicate si a calitatilor psihosenzoriale de gust si arome placute. Produsele de patiserie cuprind un sortiment bogat  si variat de p [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Duminică, 19 Mai 2013 01:35
Produsele de panificatie   Produsele de panificatie ocupa o pondere importanta in alimentatie. Acestea sunt obtinute din aluaturi afanate cu compusi biologici, fiind gustoase, hranitoare si usor asimilabile.  
Citeşte mai mult...
 
Duminică, 12 Mai 2013 13:58
Regimul alimentar in litiaza renala   Litiaza renala poate fi de mai multe tipuri, in functie de compozitia chimica a pietrei: litiaza urica, oxalica, fosfatica, calcica. Se pot da cateva indicatii dietetice generale bolnavului de litiaza renala, si anume: urina trebuie sa fie crescu [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Marţi, 07 Mai 2013 15:13
Regimul alimentar in obezitate Obezitatea reprezinta o boala metabolica caracterizata prin acumularea grasimii in organism. La producerea acesteia participa doi factori: unul exogen alimentar (abuzul alimentar) si altul endogen genetic (predispozitie constitutionala). La acestia se adauga si [ … ]
Citeşte mai mult...
 
Marţi, 23 Aprilie 2013 13:52
Regimul alimentar in dischinezii biliare hipertone si hipotone   Afectiunile in dischinezii biliare hipertonice se caracterizeaza printr-o accentuare a functiilor motorii ale musculaturii veziculei biliare, spasme la nivelul acesteia. Apar dureri brusc dupa masa in regiunea colecistu [ … ]
Citeşte mai mult...
 
<< Început < 1 3 5 > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL