Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn august 2016

Luni, 11 Iulie 2016 23:07

Horoscop Capricorn august 2016

Horoscop Capricorn august 2016Afla horoscop Capricorn august 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2016 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Capricorn august 2016 - Dragoste

Luna august 2016 se anunta deosebit de profunda in plan sentimental/relational pentru nativii Capricorn. Se pare ca sunteti extrem de patrunzatori si tratati totul cu maxima raspundere si seriozitate, iar responsabila de situatie pare sa fie planeta Venus. Pur si simplu resimtiti nevoia de a intelegere lucrurile in profunzime, cautati permnent explicatii si intreprindeti demersuri culturale, intelectuale si spirituale. Evident, comunicati destul de usor si preferati sa aveti in jur oameni ce va impartasesc ideile si sentimentele. Preferati intimitatea familiei si pastrati legaturi cu oameni aflati la distanta. Oricum, pare sa fie o perioada desul de provocatoare, ce poate aduce unele neplaceri si disconfort relational.

Horoscop Capricorn august 2016 - Cariera si bani

In luna august 2016 nu va aflati in punctul dvs. forte, insa nu e motiv de panica. Pur si simplu trebuie sa va comportati normal, sa luati lucrurile ca atare si sa incercati sa ajungeti la solutii favorabile dvs. In orice caz, in aceasta perioada sunt favorizate activitatile ce au legatura cu unele calatorii la distanta, colaborari cu strainii, folosirea internetului si interactiune multiculturala, cu divergente spre latura culturala, religioasa, educativa, legislativa, etc. Financiar, vorbim despre o luna benefica, cu recompense frumoase. Indiferent de postura in care va aflati, aveti grija la oamenii din jur, caci va pot pune piedici.

Horoscop Capricorn august 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna august 2016 trebuie sa fiti cu mare bagare de seama asupra starii personale de sanatate, mai ales ca aveti parte de influente nefavorabile din partea planetelor Saturn si Marte. Incercati sa va protejati si sa va menajati pe cat e posibil, pentru a evita eventualele inconveniente si neplaceri. Aveti grija in special la modul cum circulati si cum manuiti obiectele, caci manifestati predispozitii spre incidente si accidentari ce va pot afecta intr-un mod nefavorabil. In rest, fiti precauti, acordati timp pentru odihna si relaxare. De asemenea, faceti miscare, adoptati un regim alimentar sanatos, ganditi optimist si nu uitati sa zambiti.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: