Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu decembrie 2017

Joi, 09 Noiembrie 2017 17:25

Horoscop Leu decembrie 2017

Horoscop Leu decembrie 2017Afla horoscop Leu decembrie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2017 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu decembrie 2017 - Dragoste

Luna decembrie 2017 sta sub semnul contradictiei si a dualitatii in plan sentimental. Reusiti cu greu sa faceti fata intensitatii emotiilor si diverselor situatii de viata, astfel ca pareti incerti in anumite circumstante. Totul e o consecinta a influentelor survenite din partea Soarelui si a planetelor Venus si Mercur. Fie vorbim despre experiente noi, fie vorbim despre contradictii si nedumeriri in plan relational. Va traiti relatia intr-un mod incitant si pasional, insa sunteti mult prea pragmatici si analizati mult prea mult tot ceea ce intreprindeti. Bucurati-va de ceea ce aveti, luati lucrurile cu calm, fiti increzatori si mereu cu zambetul pe bune, traiti-va dragostea cat mai frumos.

Horoscop Leu decembrie 2017 - Cariera si bani

Se anunta o luna decembrie 2017 activa in plan profesional, reusind sa va remarcati in ochii superiorilor prin talent, originalitate, expresivitate, dexteritate, profunzime si spirit analitic, intreprinzator. Manifestati o preferinta acerba spre activitatile artistice, sportive, digitale si manageriale. Oportunitatile nu intarzie sa apara, interesul fiind tot mai crescut spre aceste activitati de domeniu. De asemenea, manifestati un interes crescut spre activitatile imobiliare, fiind interesati spre investitii ori reamanajari interioare. Financiar, va bucurati de castiguri frumoase din munca. Mai mult de atat, puteti avea parte de castiguri suplimentare din premii, spnsorizari, cadouri si chiar castiguri din jocurile de noroc.

Horoscop Leu decembrie 2017- Sanatate

In luna decembrie 2017 va bucurati de o stare de sanatate destul de buna, insa nu trebuie sa exagerati. Sunteti prinsi in foarte multe activitati, ceea ce aduce o accentuata stare de stres si neliniste. Incercati sa va tineti sus moralul, sa ganditi pozitiv indiferent de situatie, sa luati partea frumoasa a lucrurilor, astfel incat sa va mentineti, per ansamblu, cat mai sus tonusul. Evitati excesele de orice fel, pastrati echilibrul in viata dvs., imbinati utilul cu placutul si nu uitati sa acordati timp suficient pentru odihna, relaxare si miscare. Nu ar strica sa va luati o pauza, sa va faceti bagajul si sa mergeti intr-o vacanta, insotiti de cei dragi, mai ales ca se apropie sarbatorile.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: