Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion decembrie 2017

Marţi, 14 Noiembrie 2017 22:31

Horoscop Scorpion decembrie 2017

Horoscop Scorpion decembrie 2017Afla horoscop Scorpion decembrie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2017 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Scorpion decembrie 2017 - Dragoste

Luna decembrie 2017 sta sub semnul profunzimii emotionale si a pasiunii, datorita influentelor survenite din partea planetelor Venus, Marte si Jupiter. Se pare ca sunteti jucausi, astfel ca va place sa cuceriti si va aventurati usor in diverse relatii. Daca sunteti intr-o relatie stabila, traiti o intensa si frumoasa poveste de dragoste alaturi de perechea dvs. Daca sunteti singuri, se intrevede o interferenta in planurile sentimental si profesional, o idila cu cineva cu care colaborati profesional. Incercati totusi sa nu va pierdeti firea, caci tentatiile sunt mari, iar actele nebunesti adesea sunt comise din dragoste.

Horoscop Scorpion decembrie 2017 - Cariera si bani

In luna decembrie 2017 munciti mult, insa succesul e garantat, rezultatele si recompensele fiind pe masura eforturilor dvs. Sunteti mereu in alerta, va implicati in tot felul de proiecte, analizati, elaborati strategii de actiune, luati decizii, construiti echipe de lucru, s.a.m.d. Beneficiati de numeroase oportunitati in aceasta perioada, insa aveti parte si de blocaje, iar pentru a trece peste toate cu bine e nevoie de forta, ratiune, talent si creativitate. Stabiliti-va prioritatile si rezolvati activitatile pas cu pas. Nu sunt excluse calatoriile in scop profesional. Financiar, aveti parte de castiguri frumoase.

Horoscop Scorpion decembrie 2017 - Sanatate

Se anunta o luna decembrie 2017 extrem de activa, dar mare atentie. Pe de o parte, datorita vitalitatii, va implicati in tot felul de actiuni si nu sunteti capabili sa spuneti nu la nimic. Pe de alta parte, datorita energiei pe care o emanati, adesea riscati si va expuneti la multe imprudente. Spre binele dvs. personal, evitati excesele de orice fel, caci ele se rasfrand negativ asupra organismului. Nu mai vorbim despre stres si acumulare nervoasa! Luati lucrurile usor, imbinati utilul cu placutul si faceti doar ceea ce e necesar. In rest, nu uitati de alimentatia sanatoasa si acordati timp pentru miscare, odihna si relaxare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: