Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara decembrie 2017

Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017 22:26

Horoscop Fecioara decembrie 2017

Horoscop Fecioara decembrie 2017Afla horoscop Fecioara decembrie 2017. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2017 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Fecioara decembrie 2017 - Dragoste

Vorbim despre o luna decembrie 2017 plina de tandrete, iubire si armonie, gratie influentelor survenite din partea planetelor Venus si Mercur. Sunteti extrem de sensibili si receptivi la tot ceea ce se intampla in jurul dvs. Preferati sa petreceti timp valoros alaturi de cei dragi, in special alaturi de persoana iubita, mizand pe atmosfera linistita, relaxanta. Nu sunt excluse calatoriile in doi. Va axati in principal pe activitati ce au legatura cu caminul personal. Fie vorbim despre cumpararea unor bunuri de folosinta indelungata, fie vorbim despre reamenajarea spatiului de locuit. Stiti sa comunicati si sa va exprimati emotional.

Horoscop Fecioara decembrie 2017 - Cariera si bani

In luna decembrie 2017 munciti destul de mult, insa rezultatele vor fi pe masura. Aveti incredere in dvs., actionati cu pricepere si indrazniti! Nu vorbim despre o perioada usoara, insa sunteti capabili sa faceti fata oricarei situatii, desfasurand activitatile in mod eficient si realist. Mizati pe calitatile personale, talent, originalitate, dexteritate, creativitate, s.a.m.d. Incercati sa va pastrati calmul indiferent de obstacolele pe care le intampinati. Cu siguranta, veti trece cu brio peste toate. Cooperarea si colaborarea sunt aspecte importante in plan profesional. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Din contra, va bucurati de venituri considerabile.

Horoscop Fecioara decembrie 2017 - Sanatate

In luna decembrie 2017 va bucurati de o stare de sanatate destul de buna, insa trebuie sa va tineti la distanta de tot ceea ce inseamna neliniste interioara, stres si agitatie cotidiana. Comportati-va intr-un mod cat mai civilizat, evitati discutiile in contradictoriu, exprimati-va ideile pe un ton calm, evitati excesele de orice fel, manuiti cu grija obiectele si circulati cu grija. De asemenea, recurgeti la un regim alimentar cat mai sanatos si nu uitati ca e nevoie si de odihna. Nu uitati ca aveti alaturi oameni care va sustin neconditionat. De aceea, e important sa va acordati timp pentru a petrece impreuna, desfasurand diverse activitati care aduc buna dispozitie si relaxare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: