Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje sms urari si felicitari de Sfantul Vasile

Marţi, 01 Ianuarie 2013 18:20

Mesaje, sms, urari si felicitari de Sfantul Vasile

 

Pe 1 ianuarie sarbatorim pe Sfantul Vasile. Multe persoane dragi noua poarta acest minunat nume. Fii alaturi de ei si transmite-le un gand frumos. Iti oferim o colectie de mesaje, sms-uri, urari si felicitari de Sfantul Vasile.

 

Uram si noi, pe aceasta cale, un sincer La multi ani! tuturor celor ce poarta acest nume sau derivate ale acestuia. Daca vrei sa stii care sunt numele derivate din numele Vasile, citeste articolul 1 ianuarie, Ziua Sfantului Vasile.


Sfantul Vasile, al carui nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace! La multi ani cu impliniri, presarat cu momente frumoase in viitor!

La multi ani cu sanatate,

Cu belsug si cu de toate,

Bucurii si nestemate,

De-acum si pe mai departe.

La multi ani, Vasile!

 

Fie ca sarbatoarea Sfantului Vasile sa fie pentru tine unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes! La multi ani, Vasile!

 

Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani! La multi ani, Vasile!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. O zi de Sfantul Vasile cat mai frumoasa! La multi ani, Vasile!


Hai noroc si voie buna,

Sa petrecem impreuna,

C-astazi este o zi mare,

Si-i motiv de sarbatoare!

La multi ani, Vasile!

 

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani Vasile!

 

Fie ca Sfantul Vasile, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara! La multi ani!

 

Iti urez ca ziua ta sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta, iar in lumea sa gasesti numai fericire! La multi ani, Vasile!

Sa-ti dea Domnul sanatate,

Judecata inteleapta,

Viata lunga pamanteasca,

Ce doresti sa se-mplineasca!

La mult ani, Vasile!

 

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta Vasile!

Toate gandurile mele bune sunt la tine! Iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurat doar de iubire! La multi ani, Vasile!

 

Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani Vasile!

 

La Multi Ani, Vasile si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale!

Un gand bun si o sarutare,

Azi, la ceas de aniversare,

Sfantul Vasile sa te ocroteasca,

Visele sa ti se-mplineasca!

La multi ani!

 

Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani, Vasile!


Related news items:
Newer news items:
Older news items: