Interferente.ro Descopera Diverse Mainile care vorbesc

Vineri, 24 Martie 2017 22:54

Mainile care vorbesc

Mainile care vorbescArta de a ghici in palma era pana de curand un mister, detinut doar de initiate. Stiinta a pus de curand posesia si pe acest teren de investigatii pentru descifrarea sufletului omenesc, astfel ca azi avem date precise in privinta sensului diferitelor linii si semne care se incruciseaza in chip ciudat in palma fiecarui muritor. Prin cele prezentate, oricine isi poate scruta singur destinul si viitorul, gasind explicatiile necesare ale fiecarei linii, liniute sau brazde cu care l-a insemnat natura.

Forma mainii

Mana cea mai frumoasa nu este totdeauna si mana cea mai buna.

Persoanele care au o mana mica, pufoasa, excesiv de alba – care nu se parleste nici de soare, nici de vant – cu degete grase la baza, rotunde, netede si ascutite, sunt fiinte periculoase, animalice si nesatioase, crude, lipsite de orice sentiment, doboara tot in calea tintei lor.

Mana prea urata, noduroasa la extreme, cu unghii atat de scurte incat sunt mai late decat lungi, arata si ea personae tiranice, cicalitoare, batjocoritoare si adesea foarte zgarcite.

Mana lunga si ingusta, cu degete mai lungi decat palma, denota egoismul, capriciul, fantezia. Ea este foarte rar corectata de logica.

Mana prea scurta si masiva, cu palma groasa si degetele scurte, patrate la varf, arata animalitatea desavarsita.

Cea mai buna mana este mana mixta, cu degete egale in lungime cu lungimea palmei, cu palma patrata, cu muntii dezvoltati egal si moderati in relieful lor, cu linii netede, cu usoare noduri la incheieturi, cu unghii potrivit de lungi.

Mana aceasta primeste fluidul cumpanit, nu cade in fantezia irealului, nici nu poate sa coboare la nivelul brutei.

Orice calitate ar arata insa forma mainilor, a degetelor, a muntilor, daca ele nu sunt sustinute de linia capului, care prin netezimea si lungimea ei arata sanatatea creierului, aceste calitati deviaza din natural or, si un carcel, o intrerupere, o oprire sau brate in forma de furca la sfarsitul acestei linii, suind sau coborand spre anume munti, intr-o palma minunata, defecte, aptitudini si explicatii cu totul contrarii caracterului general.


Newer news items:
Older news items: