Interferente.ro Descopera Curiozitati Televiziune online gratuita

Vineri, 03 Iunie 2011 01:02

Televiziune online gratuita

 

Pentru cei care obisnuiesc sa urmareasca posturile favorite online tin sa va aduc la cunostinta ca un nou site de Tv Online a fost deschis luna aceasta. Site-ul se numeste DigiOnline.Tv si ofera vizitatorilor posibilitatea de a-si urmari canalele preferate online, fara sa plateasca vreo taxa. Pe site veti gasi majoritatea posturilor TV romanesti cunoscute, posturi ca TVR, PRO TV, Antena 1, Acasa TV, Kanal D, MTV si multe altele.

 

 

 

De asemenea, puteti viziona si canale de sport (cum ar fi Digi Sport si GSP TV) care nu sunt distribuite pe toate retelele de cablu. Daca sunteti microbisti puteti gasi pe prima pagina noutati privind meciurile disputate in saptamana respectiva, stiri sportive, retrospective, dar si noutati privind celelalte canale TV si emisiunile difuzate pe acestea. Pentru a usura navigarea in site, cei de la DigiOnline.Tv l-au structurat pe mai multe categorii (Muzica, Sport, Filme, Desene Animate, Stiri, etc.), iar pentru cei care vor sa urmareasca un canal nou au posibilitatea de a afla cateva detalii din scurta descriere individuala de pe pagina fiecarui post.

 

Playerul este de cea mai mare dimensiune, fara margini laterale sau reclame suparatoare, iar calitatea video este una exceptionala. Streamingul se face prin SopCast si functioneaza atat in Internet Explorer, cat si in browserele web mai moderne cum ar fi Google Chrome sau Mozilla Firefox. In partea de jos a site-ului, sub descriere, exista un spatiu special destinat postarii de comentarii referitoare la postul respectiv. Echipa DigiOnline.Tv va indeamna sa le oferiti feedback folosind formularul de contact de pe site, pentru a putea afla eventualele probleme si pentru a putea imbunatati constant serviciul. Va dorim vizionare placuta!

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: