Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Halloween imagini animate

Marţi, 18 Octombrie 2016 23:21

Halloween - imagini animate

Halloween imagini animateHalloween devine un eveniment tot mai popular si la romani, spre deliciul copiilor si tinerilor, dar si a comerciantilor. Acestia vor avea in vedere achizitia din timp a accesoriilor specifice aceste sarbatori occidentale: costume haioase, masti cu personaje infricosatoare, schelete, fantome, cranii, vrajitoare, dovleci, felinare, lumanari, etc.

Dincolo de comertul din ce in ce mai profitabil, vorbim despre colindatul copiilor dupa bomboane, farse din cele mai distractive puse la cale, petreceri tematice. Localurile vor avea oferte din ce in ce mai atractive, decorate cu dovleci ciopliti si luminati, panze de paianjeni, schelete, vrajitoare calare pe matura, astfel incat atmosfera sa devina cat mai inspaimantatoare. Totul e in regula, daca actiunea se rezuma la un joc.

Chiar si in cultura noastra exista un corespondent pentru sarbatoarea de Halloween. E vorba de sarbatoarea de Sfantul Andrei ce are loc pe 30 noiembrie. In noaptea premergatoare se tinea Noaptea Strigoilor, iar oamenii ungeau usile si ferestrele cu usturoi, iar locul animalelor cu mac si sare. Mai mult de atat, pentru protectie, oamenii consumau bucate cu usturoi si tineau cont de o seama de obiceiuri si superstitii.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: