Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Balanta februarie 2015

Vineri, 23 Ianuarie 2015 01:41

Horoscop Balanta februarie 2015

 

Horoscop Balanta februarie 2015Afla horoscop Balanta februarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2015 pentru zodia Balanta: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Balanta februarie 2015 - Dragoste

In luna februarie 2015 va puteti astepta la orice pe plan sentimental. Aceasta se datoreaza prezentei lui Uranus care e imprevizibil, fie aduce stari bune, fie aduce stari stresante. Asadar, totul sta sub semnul incertitudinii, iar situatia poate deraia total in ultima saptamana a lunii, cand intervin si planetele Venus si Marte. De asemenea, se resimte prezenta Soarelui si a planetei Mercur, retrograd. Emotiile se manifesta intens si sunt posibile inclusiv reactii exagerate in viata de cuplu. Incercati sa va temperati si sa comunicati astfel incat sa evitati problemele.

 

Horoscop Balanta februarie 2015 - Cariera si bani

Luna februarie 2015 pare sa fie deosebit de activa in planul carierei. E o perioada incarcata, mai ales prima jumatate a lunii. Bine ca va place ceea ce faceti, astfel ca reusiti sa lucrati eficient, ordonat, sistematic, obtinand rezultate frumoase. Conjuctura va e favorabila si reusiti cu usurinta sa va faceti remarcati, sa cadeti intr-o lumina buna. E o perioada excelenta mai ales pentru nativii Balanta care lucreaza in domeniul artistic si al divertismentului. Financiar, ar fi bine sa fiti mai prudenti spre finalul lunii.

 

Horoscop Balanta februarie 2015 - Sanatate

Luna februarie 2015 nu pare sa fie o perioada favorabila din punct de vedere al starii de sanatate, dar nu trebuie sa va panicati. Incercati sa va ingrijiti mai bine astfel incat sa evitati unele neplaceri cauzate in mare parte de excese si imprudenta. Deci, fiti precauti si cu ochii in patru. Nu ezitati sa mergeti la medic daca e cazul. E o perioada favorabila pentru un control medical, o vizita la stomatolog ori orice alta initiativa legata de starea de sanatate a organismului dvs. Odihniti-va suficient si nu uitati ca nu strica sa faceti putina miscare.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: