Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni februarie 2015

Luni, 19 Ianuarie 2015 01:08

Horoscop Gemeni februarie 2015

 

Horoscop Gemeni februarie 2015Afla horoscop Gemeni februarie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2015 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni februarie 2015 – Dragoste

Incepand cu luna februarie 2015 lucrurile incep sa se precipita in plan sentimental pentru nativii Gemeni, gratie patrunderii lui Saturn in casa cuplului Gemenilor, pentru cativa ani de acum inainte. Vorbim despre sentimente, profunzime si seriozitate in relatie. In prima jumatate a lunii, sentimentele sunt intense, iar dorintele pun stapanire pe dvs., primand asupra ratiunii. Influenta planetelor Venus si Marte duc la momente amoroase de un farmec aparte, la o intensitate profunda si pasionala. Fiti temperati, totusi, deoarece trairile excesive pot duce la momente critice.

 

Horoscop Gemeni februarie 2015 - Cariera si bani

Februarie 2015 pare sa fie o perioada intensa in planul carierei. In prim plan se afla comunicarea, informatiile si calatoriile. De asemenea, in aceasta perioada sunt favorizate activitatile culturale, intelectuale, mizand in principal pe studii, intalniri de afaceri, negocieri, participare la simpozione, conferinte si interviuri, etc. Dar, acestea sunt lucruri firesti, care va fac placere si chiar va caracterizeaza. Cu siguranta va remarcati prin astfel de activitati, reusind sa atingeti succesul si avansarea in cariera, scotand la iveala talentele dvs. innascute. Prezenta planetelor Venus si Marte aduc un spirit competitiv si dau farmec. Financiar, lucrurile stau foarte bine mai ales la final de luna.

 

Horoscop Gemeni februarie 2015 – Sanatate

Se pare ca in luna februarie 2015 mizati pe foarte multa energie, vitalitate si pofta de viata. Va remarcati prin voie buna si tonus ridicat; dispuneti de un simt al umorului dezvoltat si aveti mare incredere si speranta pentru viitor. Daca la inceputul lunii aveti mici dubii si simtiti ca nu sunteti in elementul dvs., treptat aceste inconveniente dispar, astfel ca ultima saptamana a lunii va gaseste in forma maxima. Incercati totusi sa nu exagerati si sa nu va suprasolicitati deoarece pot sa apara probleme de sanatate in aceasta situatie. Luati lucrurile cu calm si cat mai firesc, in functie de prioritati.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: