Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn 2013

Luni, 24 Septembrie 2012 15:31

Horoscop Capricorn 2013

 

Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2013 pentru zodia Capricorn: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Capricorn - Caracteristici generale 2013

Nativii Capricorn vor avea in 2013 foarte bine aspectate urmatoarele sectoare ale vietii: profesia, familia si relatiile interumane, parteneriatele si comunicarea. Vestea buna este ca Marele benefic – Jupiter va tranzita in a doua parte a anului 2013 casa casatoriei si relatiilor. Planeta norocului va poate oferi sansa de a consolida relatia pe care o aveti sau de a gasi pe cineva care va va face inima sa vibreze. Capricornii vor fi foarte pozitivi si vor aborda toate problemele si obstacolele de pe parcurs cu curaj si convingerea ca pot trece peste tot cu fruntea sus. Vor exista si schimbari majore in viata unor Capricorni. Prezenta lui Pluto va avea o influenta importanta in ceea ce priveste conjunctura astrala. Daca in anii anteriori va fost destul de greu in a crea si mentine o balanta intre viata de familie si profesie, in 2013 va va fi mai usor sa impacati si familia si cariera. Influenta lui Saturn va va face sa acordati o atentie mai speciala prietenilor si vietii sociale. Poate fi un an bun pentru a economisi bani si care aduce cu sine oportunitati pe plan profesional si financiar. Fiind un an cu un ritm destul de alert, aveti grija sa nu exagerati. Toate excesele pot avea urmari pe termen mediu si lung asupra sanatatii. Influenta lui Venus va va face mult mai lacomi si pofticiosi. Aveti insa grija la mesaje pe care corpul vi le transmite si incercati sa aveti un stil de viata cat mai sanatos.

 

Horoscop Capricorn - Dragoste 2013

Patru planete vor influenta in mod major viata amoroasa a Capricornilor in 2013: Jupiter, Marte, Venus si Uranus. Prezenta lui Jupiter incepand cu iunie 2013 pe casa casatoriei si parteneriatelor va face norocosi in dragoste. Cei care sunt casatoriti se pot bucura de momente romantice si isi pot consolida relatia. Va fi un an foarte bun pentru ca nativii Capricorn sa-si exteriorizeze sentimentele si dragostea fata de partener. Trebuie insa si sa invatati sa nu mai fiti atat de orgoliosi, gelosi si posesivi. Acordati mai multa incredere celui de langa voi si veti avea doar de castigat. Cei aflati intr-o relatie au mari sanse sa se casatoreasca si sa treaca intr-o alta etapa a vietii lor. Este insa posibil ca unii Capricorni sa realizeze ca nu sunt multumiti de partener si vor lua decizia de a pune capat acestui capitol. Cei singuri au mari sanse sa intalneasca persoana pe care o cauta. Asa incat, iesiti cat mai mult si socializati pentru ca nu se stie de unde poate sa apara norocul. Momentele cele mai prielnice vor fi cele in care Venus va traversa casa iubirii (15 aprilie - 9 mai 2013) si casa casatoriilor si relatiilor (3 iunie - 27 iunie 2013).

 

Horoscop Capricorn - Cariera 2013

Anul 2013 va fi pentru Capricorni un an al evaluarilor. Va veti putea bucura de materializarea roadelor eforturilor pe care le-ati depus in anii anteriori. Poate fi vorba fie de o promovare, de schimbarea statutului sau cresterea veniturilor. Pe plan profesional vor aparea o serie de oportunitati, pregatirea si determinarea trebuie sa fie factori cheie care sa va ajute in obtinerea rezultatelor pe care le doriti. Va fi un an cu un ritm extrem de alert, in care va veti implica in diverse activitati, actiuni si proiecte. Parteneriatele sunt bine aspectate si vor fi profitabile daca veti actiona cu maturitate si prudenta. Daca doriti sa aveti parte de ascensiune in cariera va pot fi de mare folos inscrierea la diverse cursuri de perfectionare in tara sau strainatate.

 

Horoscop Capricorn - Bani 2013

Avand in vedere ca in anul 2012 majoritatea Capricornilor s-au confruntat cu probleme pe plan financiar este bine ca si in 2013 sa actioneze cu prudenta si sa evite orice cheltuieli inutile. Adaptabilitatea de care dati dovada va poate oferi o multitudine de oportunitati. Trebuie sa aveti insa foarte bine stabilite prioritatile si sa fiti foarte bine informati atunci cat luati decizii. In special in prima parte a anului exista posibilitatea de a castiga mai multi bani. Acestia poti veni din activitati extra serviciu sau din afacerile proprii. Economisiti acesti bani pentru vremuri mai grele.

 

Horoscop Capricorn - Sanatate 2013

In ceea ce priveste sanatatea, Capricorii nu se pot lauda ca sunt la capacitate maxima. Sunt posibile diverse afectiuni minore. Chiar daca sunteti foarte prinsi in ritmul vietii nu uitati sa acordati un rol esential odihnei si relaxarii. Impletite cu un stil alimentar sanatos va pot ajuta sa depasiti micile probleme. Vestea buna este ca nu se prevad pentru 2013 afectiuni majore care sa destabilizeze substantial starea sanatatii. Unii Capricorni care sufera de multa vreme de afectiuni ale sistemului nervos si digestiv este foarte posibil ca in 2013 sa se bucure de o imbunatatire a starii de sanatate. Impulsurile lui Saturn vor avea o actiune benefica asupra echilibrului sistemului nervos.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: