Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn august 2014

Duminică, 27 Iulie 2014 15:01

Horoscop Capricorn august 2014

 

Horoscop Capricorn august 2014Afla horoscop Capricorn august 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2014 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn august 2014 - Dragoste

Luna august 2014 pare sa fie excelenta pe plan relational pentru nativii Capricorn. Venus se afla in trecere prin casa cuplului Capricornului, astfel ca va veti bucura de noroc, fericire si armonie in plan sentimental. Simtiti o nevoie acuta de afectiune si aveti o mare putere de seductie. In viata de cuplu, va remarcati usor. Tineti cont de dorintele partenerei/partenerului si sunteti mai deschisi la schimbare. Daca nu aveti pe cineva, acum resimtiti nevoia de a avea pe cineva alaturi. In a doua jumatate a lunii deveniti mai analitici, cu accent pe profunzime, intensitate, intimitate. Nu in ultimul rand, dispuneti de o intuitie afectiva formidabila.

 

Horoscop Capricorn august 2014 - Cariera si bani

Va remarcati prin dinamism si actiune in august 2014. Sunteti inventivi si originali. Aveti idei de afaceri inedite, aveti propuneri de investitii prospere si nu veti duce lipsa de cadouri, venituri suplimentare ori alte avantaje materiale. Sansele apar, cel mai posibil, prin intermediul celor dragi din familie. Cu siguranta, veti juca un rol important, de lider in activitati din cele mai diverse (proiecte colective, participare la reuniuni, conferinte si simpozioane, activitati in organizatie, etc.). Totusi, e bine sa pastrati o doza de precautie deoarece sunt posibile si unele dificultati.

 

Horoscop Capricorn august 2014 - Sanatate

In luna august 2014 ar fi bine sa nu exagerati, mai ales in prima jumatate a lunii. Implicati-va in activitati intr-un mod cat mai rational si actionati cu precautie, fara sa exagerati. Schimbarile pot fi dure, oscilatorii si rapide, de la maretie si vitalitate la decadere si momente de criza. Puteti fi expusi la situatii tensionate, stresante, imprudente si chiar accidentari. Toate acestea se datoreaza prezentei irezistibile a lui Saturn, Marte si a Soarelui. Nu va panicati si chiar nu trebuie sa aveti motive de ingrijorare daca adopati un stil de viata sanatos si un ritm echilibrat de viata.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: