Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara aprilie 2014

Vineri, 28 Martie 2014 02:15

Horoscop Fecioara aprilie 2014

 

Horoscop Fecioara aprilie 2014Afla horoscop Fecioara aprilie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2014 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara aprilie 2014 - Dragoste

Se anunta o luna plina de evenimente. Manifestati tendinte spre comunicare, socializare si ingaduinta, ceea ce va favorizeaza si va deschide usi, facilitandu-va in acelasi timp relatiile, inclusiv pe cele sentimentale. In aceasta luna veti manifesta o inclinatie spre romantism si totul parca sta sub emblema emotiilor. Evident, Venus are un cuvant de spus si va favorizeaza. Asadar, dragostea sigur va aparea. Cert e ca veti avea ocazia sa cunoasteti pe cel potrivit/pe cea potrivita. Daca sunteti intr-o relatie si sunteti indragostit/a cu siguranta traiti cele mai frumoase si senine zile. Totul parca e o poveste. Daca sunteti intr-o relatie stabila, de lunga durata, nimeni si nimic nu va perturba. Totul sta sub semnul armoniei si intelegerii, afectivitatii si bucuriei.  

 

Horoscop Fecioara aprilie 2014 - Cariera si bani

In luna aprilie 2014 sunt favorizate activitatile de grup. Lucrurile merg mult mai bine in proiecte de grup, colaborari, contacte, tot ce implima conexiune cu ceilalti. Totul pare mai usor alaturi de ceilalti. Evitati, asadar, proiectele individuale si de medii restranse. De pare interes se anunta preocuparile dvs. intelectuale, iar domeniile care va aduc succes sunt cele legate de cercetare, analiza, investigare. Financiar, parca resimtiti o anumita presiune nascuta din nevoi si obligatii. Evitati riscurile financiare, caci Marte e retrograd si se anunta si eclipsa de Luna in casa banilor Fecioarei. Asadar, fiti precauti si totul va fi bine.

 

Horoscop Fecioara aprilie 2014 - Sanatate

Se pare ca relationati extrem de usor, socializati, sunteti inconjurati de oameni. Ar trebuie sa aveti moralul ridicat. Totusi, parca aveti anumite framantari interioare ce va macina si nu va dau pace. Incercati sa fiti mai relaxati, nu va ingrijorati inutil si nu va mai faceti sange rece din nimicuri. Primordial e sa acordati atentie prioritatilor. In rest, nu pare sa fie probleme, iar prezenta lui Mercur (stapanul Fecioarei) poate sa aduce surprize.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: