Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion aprilie 2014

Sâmbătă, 29 Martie 2014 07:53

Horoscop Scorpion aprilie 2014

 

Horoscop Scorpion aprilie 2014Afla horoscop Scorpion aprilie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2014 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion aprilie 2014 - Dragoste

Luna aprilie 2014 sta sub semnul iubirii si al pasiunii, gratie lui Venus, amplasat superb cu alte planete. Pur si simplu radiati si debordati de senzualitate, manifestand o mare deschidere spre flirt, dragoste si aventura. Inhibitiile se risipesc rapid si totul devine posibil. Iubirea va poate aparea oricand in cale, iar daca sunteti intr-o relatie, resimtiti intens fiorii iubirii. Fiti precauti totusi in ultima decada a lunii, caci eclipsa de Soare din 27 aprilie poate aduce surprize.

 

Horoscop Scorpion aprilie 2014 - Cariera si bani

Aveti parte de o luna plina de evenimente. Sunteti prinsi in diverse activitati, cu multe raspunderi, dar si cu satisfactii. Sunteti stimulati prin prezenta lui Uranus, Soare si Mercur, ceea ce poate aduce schimbari si innoiri pe plan profesional. Aveti idei inovative ai originale, sunteti entuziasmati si munciti mult, dezvaluindu-va competentele si talentele personale. Aveti sanse de ascensiune mari, dar fiti atenti, nu multi privesc cu ochi buni acest lucru si va pot pune bete-n roate. Asadar, precautie. Financiar, lucrurile stau bine, dar nu e cazul sa exagerati in cheltuieli.

 

Horoscop Scorpion aprilie 2014 - Sanatate

Sanatatea ar trebui sa fie unul din principalele prioritati ale lunii aprilie 2014. organismul dvs. poate ceda, asa ca nu fortati lucrurile, nu exagerati si nu va depasiti limitele. Feriti-va de droguri si alcool, nu exagerati cu tigarile si cafeaua. Cel mai bine ar fi sa va debarasati de obieceiurile proaste si sa urmati o cura de dezintoxicare si sa adoptati un stil de viata sanatos si echilibrat.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: