Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Mesaje si urari de Craciun pentru prieteni

Luni, 24 Decembrie 2012 05:26

Mesaje si urari de Craciun pentru prieteni

Vezi mesaje si urari de Craciun pentru prieteni, pentru cei dragi tie. Craciun fericit!

Celui mai bun prieten un cadou din suflet. Sper ca darul meu sa-ti aduca aminte de lunga prietenie care ne leaga. De aceste sarbatori iti urez multa fericire si caldura sufleteasca, sa te bucuri de iarna, de vacanta si de prieteni. Craciun Fericit!

Bradul cel verde precum smaraldul te asteapta cu multa nerabdare. Globuletele sclipesc dezmierdate de lumina binefacatoare a lumanarilor si imi soptesc de zor numele tau! Craciun Fericit!

Sa ninga cu dragoste, sa ninga cu fericire, sa ninga cu iubire si pace, sa ninga tot anul cu armonie, sa va umple sufletul de dragoste si bucurie.

Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit!

Din fiecare crapatura dintre nori coboara cete de ingeri. Fiecare aduce cate un pumn de lumina, de bucurie, de belsug sau de vise implinite. Fie ca pruncii raiului, cat mai multi, sa arunce peste tine darurile dumnezeiesti ale Nasterii Domnului. Craciun Fericit!

Invata sa culegi din fiecare Craciun sfintenie, bucurie, lumina pe care sa o imparti tot anul cu cei dragi!

Cu mic, cu mare, mergem la sarbatoare, cu ganduri bune si dorinta de mai bine, pentru noi si pentru toti. Craciun fericit!

Daca oamenii ar fi mai buni, am putea atinge cerul cu mana, in fiecare suflet ar straluci o stea, fiecare brad ar strange magia in jurul sau ... fiecare vis e un cadou de la noi pentru voi. Craciun fericit!

Iti doresc un Craciun cu zapada, foc in soba si in suflet, lumanari si speranta, fericire si noroc, suflet pereche si bucurie de impartit!

Craciunul e momentul magic al anului. Hai sa calatorim dincolo de nori pentru a le aduce celor dragi o frantura de stele. Sarbatori fericite!

Se ia Binecuvantare, se adauga un Strop de Soare si o Pulbere de Stele, se mai pune Bunatate si Iertare de Pacate si Iubire cat cuprinde. Craciun fericit!

De va veni la tine-n prag, un mos batran cu un toiag, sa nu-l alungi, e Mos Craciun, care iti aduce un gand bun. Sufletul sa-ti fie luminat si curat!

Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: