Interferente.ro Lifestyle Horoscop Pesti horoscop 2011

Luni, 22 Noiembrie 2010 19:53

Pesti - horoscop 2011

 

Horoscop Pesti - Caracteristici generale 2011

Pentru nativii Raci astrele anunta pentru anul 2011 doua perioade mai favorabile, in special primele 3 luni ale anului si ultimele luni ale lui 2011. Cele mai mari placeri vor fi cele de natura financiara si chiar daca vor fi perioade in care veti obtine castiguri materiale, echilibrul financiar va fi destul de greu de mentinut. Aveti mare grija cum veti actiona in perioada iulie-octombrie 2011. Pe plan intelectual si pe cel legat de relatia cu exteriorul tarii anul 2011 se anunta favorabil. Inteligenta, capacitatea de analiza si de concentrare va vor fi de mare ajutor in cazul in care veti avea de sustinut examene anul viitor. Finalul anului se anunta unul armonios, plin de energie si foarte motivant in a va pune in practica proiectele pe care le aveti.

 

Horoscop Pesti - Dragoste & sex 2011

In anul 2011 Racii vor pune un mare accent pe viata sentimentala. Veti analiza cu mare atentie relatia in care sunteti si veti lua decizii radicale in cazul in care veti constata ca lucrurile nu merg asa cum v-ati dorit. Veti fi mult mai putin dispus sa acceptati langa voi pe cineva in cazul in care nu sunteti multumit pe deplin. Va doriti sa va traiti dragostea la cote maxime. In special primele 3 luni ale anului sunt cele in care sunteti decis sa luati decizii. Racii singuri incep anul in plina forta, dispun de un mare magnetism si au o multime de admiratori. Nu pierd nicio ocazie de a se distra si binedispune si e posibil ca o relatie efemera sa se transforme in ceva stabil si cu mari perspective pe termen lung.


Horoscop Pesti - Cariera 2011

Inceputul anului 2011 anunta mari schimbari in ceea ce priveste cariera. Configuratia astrala din ianuarie va ajuta sa va puneti in valoare inteligenta si creativitatea. Abordati cu calm situatia mai tensionata din aprilie 2011 cand Racii vor traversa o perioada in care eforturile lor nu vor fi apreciate si vor avea sentimentul ca nimic nu merge asa cum si-ar dori. Cu putina rabdare, perioada va fi depasita si lucrurile incep incet-incet sa reintre in normal. Va fi un an cu suisuri si coborasuri, dar trebuie sa puneti la bataie toate armele de care dispuneti pentru a realiza tot ceea ce v-ati propus. Vor aparea si oportunitati, iar intuitia va va ajuta sa luati deciziile corecte si de a gasi solutii pentru a iesi din impas. Partea a doua a anului se anunta mai stabila si mai favorabila din punct de vedere profesional.


Horoscop Pesti - Bani 2011

Se anunta un an destul de agitat pe plan financiar pentru nativii Pesti. Veti munci din ce in ce mai mult insa castigurile materiale nu vor fi la nivelul la care v-ati asteptat. Este recomandat sa incercati sa evitati cheltuielile inutile si sa va limitati strict la urgente. Incercati sa ganditi pe termen lung si sa continuati sa actionati pentru ca rezultatele vor aparea in timp. Vor aparea si oportunitati de investitii insa analizati cu atentie toate detaliile, cantariti toate avantajele si dezavantajele sau consultati un specialist pentru a fi ferm convinsi ca decizia este cea buna.


Horoscop Pesti - Sanatate 2011

E un inceput de an excelent pentru nativii Pesti, aveti o stare psihica buna si energia necesara pentru a munci. Actionati cu prudenta pentru a evita eventuale accidente si probleme la coloana vertebrala. Incercati sa va pastrati optimismul chiar si in perioadele mai dificile, pentru a evita astfel posibile probleme ale sistemului nervos. Incercati sa reduceti stresul din viata dumneavoastra, faceti sport si mancati cat mai sanatos. Orele de somn sunt de asemenea foarte importante pentru a va reface din punct de vedere fizic. Cu putina disciplina la finalul anului 2011 veti fi din nou intr-o buna forma fizica si psihica.

 

Citeste si:

Varsator horoscop 2011

Capricorn horoscop 2011

Sagetator horoscop 2011

Zodii si profesii

Scorpion horoscop 2011

Balanta horoscop 2011

Fecioara horoscop 2011

Leu horoscop 2011

Rac horoscop 2011

Gemeni horoscop 2011

Taur horoscop 2011

Berbec horoscop 2011

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: