Interferente.ro Lifestyle Horoscop Varsator horoscop 2011

Luni, 22 Noiembrie 2010 19:50

Varsator - horoscop 2011

 

Horoscop Varsator - Caracteristici generale 2011

In general, anul 2011 va fi unul bun pentru nativii Varsatori. Veti avea posibilitatea de a va dezvolta atat pe plan personal cat si profesional. Prima parte a anului 2011 va este foarte favorabila, in special datorita calitatilor dumneavoastra intelectuale care ies in evidenta si va fac remarcati. Conjunctia planetelor Saturn, Marte si Uranus va fac sa fiti foarte intelegator, sa aveti capacitatea de a analiza toate aspectele cu obiectivitate. O perioada mai putin fasta ar putea fi perioada iulie-octombrie 2011 cand va veti confrunta cu o stare psihica mai proasta. Este recomandat ca in aceasta perioada sa nu faceti exces de zel si nici sa luati decizii majore. Daca nu veti incerca sa va menajati si sa gasesti modalitati de relaxare si de ridicare a moralului, starea psihica mai negativa s-au putea sa va influenteze si starea de sanatate.

 

Horoscop Varsator - Dragoste & sex 2011

Aveti mare nevoie sa simtiti ca persoana de langa dumneavoastra va impartaseste sentimentele. Stabilitatea si armonia in dragoste vor fi foarte importante in 2011. Veti reusi sa va exteriorizati si sa va exprimati sentimentele mult mai usor. Sunteti mai tandru si mai afectuos, iar acest lucru consolideaza relatia in care sunteti implicat. Daca sunteti singur anul 2011 aduce perspective frumoase in plan amoros. In prima parte a anului veti deborda de pofta de viata asa incat vei atrage lumea in jurul dumneavoastra ca un magnet. Exista posibilitatea de a intalni acea persoana care sa va schimbe viata definitiv. Fiti insa foarte atenti si nu va deschideti inima in fata oricui.


Horoscop Varsator - Cariera 2011

Anul 2011 aduce pentru Varsatori o mare vitalitate si forta de munca. Sunt mari sanse ca eforturile pe care le faceti in plan profesional sa fie observate si apreciate. Veti munci mult si nu veti lasa nimic nerezolvat. Inceputul anului poate aduce schimbari mari, puteti sa schimbati locul de munca sau sa va implicati intr-un domeniu care pana acum va era strain. Analizati cu atentie toate aspectele si luati deciziile in cunostinta de cauza. Calitatile pe care le aveti, diplomatia, rabdarea si capacitatea de munca vor face ca lucrurile sa evolueze din ce in ce mai bine in ceea ce priveste profesia. Daca aveti propria afacere veti reusi sa derulati contracte avantajoase si sa aveti o buna comunicare cu colaboratorii. In special partea a doua a anului, lunile august-noiembrie, anunta mari oportunitati. Daca veti lua deciziile corecte si veti sti sa lucrati eficient in echipa sunt mari sanse sa obtineti beneficii pe termen lung.


Horoscop Varsator - Bani 2011

In ceea ce priveste banii si echilibrul bugetar, astrele anunta pentru 2011 o perioada excelenta. In special inceputul anului si inceputul verii sunt perioade care anunta ca proiectele in plan material se vor bucura de succes. Veti incerca sa faceti ordine in ceea ce priveste situatia administrativa si financiara si sa rectificati greselile pe care le-ati facut in trecut. Este posibil insa ca uneori sa subestimati anumite riscuri, de aceea este recomandat sa analizati totul foarte realist. Un lucru util pe care l-ati putea face ar fi acela de a economisi in perioadele bune pentru a face fata unor cheltuieli neprevazute in perioade mai dificile.


Horoscop Varsator - Sanatate 2011

In general, se anunta o perioada buna in ceea ce priveste sanatatea pentru anul 2011. Sanatatea trebuie pusa pe primul loc si trebuie sa faceti toate eforturile pentru a evita excesele. Fiti insa foarte atenti in luna aprilie deoarece e posibil sa existe riscul unui accident sau al unei interventii chirurgicale. Aveti grija si in ceea ce priveste posibilele probleme digestive si intestinale. Alegeti o alimentatie cat mai sanatoasa si naturala. Incercati sa nu va depasiti limitele fizice si sa va pastrati optimismul si vitalitatea. Un organism rezistent este un aliat eficient pentru a contracara posibilitatea contactarii unor boli serioase.

 

Citeste si:

Pesti horoscop 2011

Capricorn horoscop 2011

Sagetator horoscop 2011

Zodii si profesii

Scorpion horoscop 2011

Balanta horoscop 2011

Fecioara horoscop 2011

Leu horoscop 2011

Rac horoscop 2011

Gemeni horoscop 2011

Taur horoscop 2011

Berbec horoscop 2011

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: