Interferente.ro Parinti si copii De Sarbatori Sfantul Andrei 30 noiembrie 2018

Joi, 29 Noiembrie 2018 01:48

Sfantul Andrei - 30 noiembrie 2018

sfantul andreiAnual, pe 30 noiembrie, gandurile noastre se indreapta catre Sfantul Apostol Andrei, cel care a transmis mesajul lui Iisus pe plaiurile romanesti. Sfantul Andrei se bucura de o cinstire deosebita, fiind considerat Sfantul romanilor, ocrotitorul Romaniei. Numeroase biserici si manastiri l-au luat ca ocrotitor si ii fac praznuirea, organizand ample evenimente religioase si culturale. Ziua praznuirii sale a devenit sarbatoare nationala, ca urmare a hotararii Sfantului Sinod din 14 noiembrie 2001.

La multi ani tuturor sarbatoritilor care poarta numele Sfantului Andrei sau derivate ale acestuia: Andrea, Andreea, Andries, Andu, Andru, Andri, Andruta, Andrusa, Andrusca, Andras, Andra, Andrada, Andreas, Andi, Deia sau Deea. Nu uitati sa le faceti o bucurie acestora si se la transmiteti din suflet ganduri si urari de bine.

Va oferim o colectie de articole de Sfantul Andrei: mesaje, sms-uri si urari de Sfantul Andrei, felicitari de Sfantul Andrei, colindul, iconografia, acatistul, paraclisul si rugaciunea Sfantului Apostol Andrei, precum si informatii despre traditiile, obiceiurile si superstitiile de Sfantul Andrei. Potrivit traditiilor populare romanesti, transmise din generatie in generatie, inca de pe vremea dacilor, ziua de 30 noiembrie 2018 este potrivita pentru atragerea norocului, vindecarea de boli, dezlegare de farmece si blesteme, iar usturoiul nu trebuie sa lipseasca din nicio casa.

Acatistul Sfantului Andrei

Acatistul Sfantului Apostol Andrei - Ilie Cleopa

Colindul Sfantului Andrei

Felicitari cu mesaje de Sfantul Andrei

Felicitari speciale de Sfantul Andrei

Felicitari Sfantul Andrei

Iconografia Sfantului Andrei

Mesaje frumoase de Sfantul Andrei

Mesaje, sms, urari si felicitari de Sfantul Andrei

Paraclisul Sfantul Apostol Andrei

Rugaciunea Sfantului Andrei

Traditii obiceiuri si superstitii de Sfantul Andrei

Sfantul Andrei

Sfantul Andrei - religie

Sfantul Andrei - felicitari

Sfantul Andrei si predica sa la gurile Dunarii

 

Traditii, obiceiuri si superstitii de Sfantul AndreiRelated news items:
Older news items: