Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec august 2013

Luni, 22 Iulie 2013 18:03

Horoscop Berbec august 2013

 

Afla horoscop Berbec august 2013. Afla ce prezic astrele si horoscopul in luna august 2013 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Berbec august 2013 - Dragoste

Se pare ca nativii Berbec se afla intr-o stare euforica, de visare pe tot parcursul lunii august 2013, gratie lui Marte. Lucrurile se intensifica pe parcursul lunii, fiindca Luna Noua din 7 august 2013 pica chiar in casa iubirii Berbecului. Astfel, pot sa apara noi iubiri, o reimprospatare a actualei relatii, etc. Putem vorbi chiar despre copii sau modificati in statutul de parinte. Spre sfarsitul lunii pur si simplu iradiati de fericire si pasiune.

 

Horoscop Berbec august 2013 - Cariera si bani

In luna august 2013 nativii Berbec se focuseaza mai ales pe zona afacerilor si proprietatilor imobiliare (case, locuinte, sedii, investitii imobiliare, etc.). Este posibil sa construiti, sa renovati, sa redecorati casa, sa va mutati, sa va amenajati gradina, sa cumparati aparatura electro-casnica. E de actualitate orice initiativa care are legatura cu acesta sfera de interese. De asemenea, pot exista preocupari agricole sau extractive, pot sa apara interese pentu business si alte aspecte financiare, gratie planetei Pluto. In genereal, va fi o luna agitata, dar cu numeroase beneficii. 

 

Horoscop Berbec august 2013 - Sanatate

Desi luna august 2013 pare o luna extrem de activa pentru nativii Berbec, acestia se simt excelent si fac fata oricaror situatii. Sunteti prinsi in numeroase activitati, cu sanatatea stati bine, dar nu uitati de relaxare si odihna. Acordati o atentie speciala sanatatii mai ales in ultima saptamana a lunii. Asadar, imbinati munca si distractia si gasiti echilibrul perfect intre cariera si viata de familie.


Newer news items:
Older news items: