Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni august 2013

Miercuri, 24 Iulie 2013 01:58

Horoscop Gemeni august 2013

 

Afla horoscop Gemeni august 2013. Afla ce prezic astrele si horoscopul in luna august 2013 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni august 2013 - Dragoste

Pentru nativii Gemeni prima parte a lunii august 2013 este putin agitata. Relatia de cuplu este macinata de preocuparile financiare, gandurile si actiunile cu conotatii materiale. Din aceasta cauza, pot sa intervina unele discutii pe teme materiale. Dupa 16 august, lucrurile intra pe fagas normal , gratie planetei Venus. Creste senzualitatea, se ivesc oportunitati romantice favorabile, se intensifica nevoia de afectiune. Asadar, va puteti indragosti, puteti trai clipe minunate si fericite alaturi de persoana iubita, va puteti distra in voie si cu mare placere.

 

Horoscop Gemeni august 2013 - Cariera si bani

In luna august 2013 activitatile nativilor Gemeni par sa fie profitabile, gratie confunctiei Marte-Jupiter. Asadar, actionati in acest sens. Puteti aduce multi bani, dar puteti sa pierdeti in acelasi timp. Fiti cumpatati, analizati lucrurile, nu luati decizii pripite si rapide care pe viitor pot fi dezastruoase. Provocarea lunii face referire la valorificarea ocaziilor avantajoase, dar fara sa va asumati riscuri. Daca actionati in cunostinta de cauza, dupa o prefigurare reala a situatiilor, puteti ajunge la un moment de satisfactie deplin.

 

Horoscop Gemeni august 2013 - Sanatate

Horoscopul Gemenilor pentru luna august 2013 nu se prezinta rau. Sunteti in forma, aveti un tonus excelent si mult optimism. Totusi, aveti grija la orice suparare si tratati cu seriozitate si din timp orice problema de sanatate care se iveste. Aveti grija la problemele dvs. de sanatate mai ales in a doua saptamana a lunii si ultima saptamana. Cu un regim de viata ordonat, nu veti avea probleme.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: