Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni septembrie 2015

Duminică, 09 August 2015 07:49

Horoscop Gemeni septembrie 2015

Horoscop Gemeni septembrie 2015Afla horoscop Gemeni septembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2015 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Gemeni septembrie 2015 - Dragoste

Luna septembrie 2015 aduce schimbari in plan relational pentru nativii Gemeni. Influentele survin prin prezenta planetelor Saturn si Jupiter. E clar ca preferati linistea caminului si acordati timp mai mult vietii de familie. E minunat si asta arata ca sunteti mai rationali, mai responsabili, mai maturi, mai profunzi. Daca sunteti intr-o relatie nu foarte inchegata veti constata ca veti fi pusi la incercare in aceasta perioada. Daca nu aveti o relatie, preferintele dvs. se indreapta catre persoane de incredere, serioase. Inca aveti farmec si reusiti sa va distrati si sa atrageti atentia celor din jur. Totusi, nu exagerati, deoarece puteti intra in incurcaturi sentimentale.

Horoscop Gemeni septembrie 2015 - Cariera si bani

In luna septembrie 2015 incepeti sa va eliberati de stres, caci Saturn paraseste, in sfarsit, casa muncii Gemenilor, dupa o perioada indelungata de timp, plina de constrangeri si neplaceri. Aveti parte de satisfactii profesionale si reusiti sa va exprimati prin initiative, aptitudini, miscare. Vorbim despre o perioada relaxanta, insa nu pentru mult timp, deoarece isi face simtita prezenta planeta Jupiter in opozitie. Nu duceti lipsa de activitati si de bani, insa nu reusiti sa va concentrati suficient si nu actionati la adevarata capacitate. Impedimentele survin din lipsa de organizare si dificultatile in comunicare.

Horoscop Gemeni septembrie 2015 - Sanatate

In luna septembie 2015 se pare ca sunteti intr-o forma fizica excelenta. Nimic nu pare sa va afecteze starea de sanatate. Manifestati in mod deosebit preferinte pentru miscare si urmati practicarea unui sport. De asemenea, nu ezitati sa profitati de timpul liber si sa va relaxati (sa dansati, sa va plimbati in aer liber pe jos ori cu bicicleta, etc.). In orice caz, sunteti activi si reusiti in mod original sa va consumati energia. Nu in ultimul rand trebuie sa amintim predispozitia spre latura artistica, remarcandu-va prin originalitate, creativitate si inovare. Toate acestea aduc relaxare si buna dispozitie.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: