Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator septembrie 2015

Miercuri, 19 August 2015 00:11

Horoscop Sagetator septembrie 2015

Horoscop Sagetator septembrie 2015Afla horoscop Sagetator septembrie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2015 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Sagetator septembrie 2015 - Dragoste

Luna septembrie 2015 sta sub semnul romantismului, armoniei si a bunei dispozitii gratie influentei survenite din partea planetei Mercur (care isi reia ciclul retrograd si face opozitie cu planeta Uranus). Aveti parte de lucruri neasteptate/evenimente surpriza in viata de cuplu. Va faceti planuri, dar lucrurile nu decurg intotdeauna asa cum le-ati planificat - ceea ce poate sa aduca tensiune, insa totul este trecator. Momente tensionate apar si in urma unor aspecte de natura financiara sau aspecte ce tin de prieteni si comunitate. Nu ar strica sa petreceti timpul in doi, sa va acordati un moment de respiro, sa faceti lucruri care va plac si chiar sa calatoriti impreuna.

Horoscop Sagetator septembrie 2015 - Cariera si bani

In luna septembrie 2015 ar trebui sa va bucurati de sansa si succes gratie prezentei Soarelui si a planetei Jupiter in casa carierei Sagetatorului. Aspiratiile sunt mari, dar rezultatele nu sunt neaparat iminente, ele pot sa intarzie. Responsabil pentru aceasta situatie este planeta Mercur ce isi reia mersul retrograd pe la mijlocul lunii, ceea ce aduce amanari si razgandiri. In mare parte, problemele survin din cauza comunicarii. Asadar, mare atentie ce comunicati si cum va exprimati ideile, pentru a nu da nastere unor incurcaturi. Indiferent de situatie, sansa va surade, iar mai devreme ori mai tarziu reusita apare. Favorizate in aceasta perioada sunt calatoriile, colaborarile la distanta si activitatile cultural-educative. Financiar, lucrurile merg bine.

Horoscop Sagetator septembrie 2015 - Sanatate

In luna septembrie 2015 nu par sa existe mari probleme de sanatate pentru nativii Sagetator. Veti avea parte de schimbari deoarece planeta Venus, stapana casei bolilor Sagetatorului, isi reia mersul direct. Indiferent de situatie, veti ajunge la rezolvari optime asupra unor probleme si situatii medicale. De asemenea, beneficiati de prezenta planetei Marte, ce aduce cu sine energie si entuziasm, dar si nervozitate si neastampar. Evitati excesele si imprudentele de orice fel. Tot ce trebuie sa faceti e sa adoptati un stil de viata echilibrat (alimentatie sanatoasa, miscare, relaxare, odihna, etc.).


Related news items:
Newer news items:
Older news items: