Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Rac decembrie 2014

Marţi, 18 Noiembrie 2014 00:40

Horoscop Rac decembrie 2014

 

Horoscop Rac decembrie 2014Afla horoscop Rac decembrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna decembrie 2014 pentru zodia Rac: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Rac decembrie 2014 - Dragoste

Se pare ca in luna decembrie 2014 accentul cade pe dorinta de a comunica cat mai mult cu persoana de cuplu. Reusiti sa va faceti intelesi si permanent exista un amplu schimb de idei, pareri, impresii, declaratii si maturisiri. In aceasta perioada manifestati o preferinta acerba de a sta alaturi de familie, inconjurandu-va de cei dragi dvs. Astfel, manifestati interes spre locuinta, camin, petrecerea timpului in doi, alaturi de familie, prieteni. Preferati intalnirile romantice si chiar veti intreprinde cateva deplasari si calatorii cu scop sentimental. Daca sunteti singuri, aveti mari sanse sa cunoasteti pe cineva.

 

Horoscop Rac decembrie 2014 - Cariera si bani

Luna decembrie 2014 aduce o serie de lucruri bune in viata dvs. Veti avea parte de cateva schimbari in bine, cu impact semnificativ, pozitiv in cariera personala. Daca prima jumatate a lunii e mai relaxata, in a doua jumatate a lunii lucrurile incep sa se precipite putin. Intervin chestiuni de moment, situatii urgente, aveti de luat decizii imediate, iar aceste lucruri necesita un anumit efort, energie si consum din partea dvs. Nu va ingrijorati insa, veti trece cu brio peste toate. Mizati pe inteligenta, comunicare, informare si documentare. Sunt favorizate in aceasta perioada activitatile de studiu si reusiti sa va faceti remarcati prin munca, capacitate si aptitudini. Financiar, lucrurile stau bine.

 

Horoscop Rac decembrie 2014 - Sanatate

Decembrie 2014 pare sa fie o perioada benefica pentru starea dvs. de sanatate. Nu aveti motive de ingrijorare. Sunteti increzatori, optimisti si mizati pe un simt al umorului ridicat. Aveti energie si nu ar stica sa o consumati practicand un sport, efectuand miscare, plimbari etc. In a doua jumatate a lunii e posibil sa apara unele probleme de sanatate, mai ales de natura acuta, insa nu trebuie sa va panicati. Fiti echilibrati, evitati excesele si riscurile de orice fel, adoptati un stil de viata sanatos si nu veti avea probleme.


Newer news items:
Older news items: