Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion 2012

Vineri, 12 August 2011 21:54

Horoscop Scorpion 2012

 

Afla ce iti prezic astrele pentru semnul tau zodiacal, afla azi horoscop 2012 scorpion.

 

Horoscop Scorpion - Caracteristici generale 2012

Anul 2012 va fi sinonim cu lansarea intr-o serie de noi proiecte. Trebuie sa puneti capat unui ciclu si sa incepeti un altul nou. Veti simti o mare libertate de actiune si veti dispune de energia necesara pentru a va materializa planurile. Schimbarile care se anunta vor fi atat de plan profesional, cat si pe plan sentimental. Trebuie insa sa actionati cu prudenta si rabdare, chiar daca rabdarea nu este ceva care sa va caracterizeze. Este important sa nu actionati sub impulsul momentului, sa nu va enervati si sa tratati lucrurile cu luciditate. Daca sunt anumite aspecte din trecut care nu va dau pace si care va creaza o stare de nemultumire si frustrare e mai bine sa incercati sa va detasati de ele si sa nu mai cautati raspunsuri. Veti deveni astfel mult mai echilibrati si mult mai comunicativi cu cei din jur.

 

Horoscop Scorpion - Dragoste 2012

Viata afectiva a nativilor Scorpion in anul 2012 se anunta a fi una extraordinara atat in ceea ce priveste relatiile dintre soti, cat si cele cu copiii si membrii apropiati ai familiei. Veti fi admirati de multi pentru atitudinea voastra de a concilia orice potentiale conflicte. Veti gasi maniera potrivita de a evita neintelegerile prin comunicare si printr-o atitudine pozitiva. Veti fi din mult mai deschisi si sinceri in ceea ce priveste emotiile si sentimentele pe care le aveti. Pentru Scorpionii singuri, singuratatea incepe sa fie din ce in ce mai apasatoare si isi doresc din tot sufletul sa intalneasca pe cineva. Aveti insa grija sa nu va aruncati in bratele primului venit. In a doua parte a anului este posibil sa intalniti persoana de care sa va indragostiti.

 

Horoscop Scorpion - Cariera 2012

Impulsurile lui Marte si a lui Uranus va favorizeaza creativitatea si inventivitatea. Scorpionii continua cu atitudinea lor entuziasta si in acest an, par sa debordeze de energie. Au scopuri bine stabilite si capacitatea de a le indeplini. In cursul lui ianuarie sau februarie este posibila promovarea la locul de munca sau o crestere a veniturilor. Veti avea foarte mult de munca si, daca apar situatii pe care nu le puteti controla, cel mai bine ar fi sa va adaptati in mod eficient la ele. In materie de investitii sau asocieri in afaceri noi, ultima parte a anului este momentul ideal, tot ceea ce atinge Scorpionul pare a se transforma in mod miraculos in aur. Pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca o perioada favorabila este a doua jumatate a nului 2012.

 

Horoscop Scorpion - Bani 2012

Pe plan financiar nu veti avea probleme majore, dar va trebui sa munciti mult pentru fiecare banut castigat. Abordati o atitudine echilibrata in ceea ce priveste cheltuielile si evitati “placerile” prea costisitoare. Marte, planeta voastra principala, va impinge sa actionati in modul cel mai direct pentru a va atinge obiectivele si pentru a va creste veniturile. Ultimele luni ale anului sunt favorabile unor investitii financiare sau pentru demararea unei noi afaceri. La nevoie apelati si la sfatul unor specialisti si astfel veti reusi sa va cresteti veniturile. Aveti grija cu orice speculatii si “inginerii” financiare care par mai dubioase. Este mai bine sa stati departe de asa ceva.

 

Horoscop Scorpion - Sanatate 2012

In 2012, Scorpionii par sa traiasca cu impresia ca rezervele organismului lor sunt inepuizabile. Chiar daca sunt implicati in multe proiecte si chiar daca starea lor de sanatate va fi in general una buna, nu uitati ca orice om are limite. Starea voastra psihica este, de asemenea, una foarte buna. Se recomanda prudenta celor care practica sporturile extreme deoarece exista riscul unor potentiale accidente. Aveti mare grija in ultimul trimestru al anului 2012 la eventuale probleme ale sistemului digestiv. Cateva masuri profilactice simple (o alimentatie echilibrata, odihna suficienta si activitatile de relexare) va vor fi de mare ajutor.  

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: