A+ A A-

Planse de colorat

Duminica Floriilor - fise de colorat

 

Duminica Floriile celebreaza Intrarea lui Iisus Hristos in Ierusalim. El a fost intampinat cu mare bucurie de poporul care aflase de minunea pe care Iisus o facuse cu o zi inainte, atunci cand l-a inviat pe bunul sau prieten, Lazar, cel mort de patru zile. Vestea venirii lui Iisus in Ierusalim s-a intins foarte repede. Bucuria oamenilor a starnit mania liderilor religiosi ai evreilor. Calare pe asinul sau Iisus merge la templul din Ierusalim, unde vazand decaderea de acolo ii alunga pe toti negutatorii care pangareau templul lui Dumnezeu. Dupa alungarea „talharilor” din templu, Iisus a savarsit o serie de minuni vindecand oameni orbi si schiopi. Un moment cu adevarat impresionat! Va oferim o serie de fise de colorat cu imagini specifice sarbatorii de Florii. Haideti sa desenam!

Citește mai departe: Duminica Floriilor fise de colorat

Floriile - planse de colorat

 

Floriile se celebreaza cu o saptamana inainte de Paste. Duminica Floriilor simbolizeaza Intrarea Domnului in Ierusalim. Aceasta sarbatoare poarta numele de Florii, deoarece Iisus a fost intampinat in Ierusalim cu flori si cu ramuri de finic, palmier si maslin. Acest moment este singurul din viata lui Iisus Hristos cand acesta a acceptat sa fie aclamat ca un imparat. Haideti sa coloram plansele de desenat care infatiseaza momentul intrarii domnului in Ierusalim! Florii fericite!

Citește mai departe: Floriile planse de colorat

Coloram 8 Martie

 

8 Martie, ziua special dedicata mamei este un bun prilej pentru a fi alaturi de ea si de a-i multumi pentru toata grija si dragostea ei. Va punem la dispozitie o serie de planse si fise de colorat cu imagini specifice zilei de 8 Martie pe care le puteti desena si transforma in niste felicitari speciale. Haideti sa coloram si sa ne bucuram de 8 Martie - Ziua mamei.

Citește mai departe: Coloram 8 Martie

Desenam 8 Martie

 

Mama este numele lui Dumnezeu pe buzele si in inimile copilasilor. Mama e fiinta cea mai draga. Este asemeni unui inger. Daca doriti sa faceti o felicitare de 8 Martie speciala pentru mama voastra va punem la dispozitie o colectie de planse si fise de desenat pe care le puteti transforma intr-o felicitare cu o puternica amprenta personala. Haideti sa coloram si sa sarbatorim Ziua Mamei!

Citește mai departe: Desenam 8 Martie

Felicitari 8 Martie de colorat pentru mama

 

Mama, fiinta cea mai draga, cea care ne-a fost alaturi in orice clipa, ingerul nostru pazitor. Mama, cea mai mare minune a lumii. Daca doriti sa faceti o felicitare de 8 Martie speciala pentru mama voastra va punem la dispozitie o serie de planse si fise de colorat pe care le puteti transforma intr-o felicitare speciala de 8 Martie. Haideti sa desenam si sa ne bucuram de 8 Martie - Ziua mamei.

Citește mai departe: Felicitari 8 Martie de colorat pentru mama

Planse de colorat 8 Martie pentru iubita

 

Din dragoste pentru femei s-a nascut tot ce e mai frumos pe lume. Femeia e muza intelepciunii, femeia e muza muzicii, femeia e intruchiparea frumusetii pe care o vedem pretutindeni în diverse forme. Daca doriti sa creati o felicitare deosebita pentru iubita voastra de 8 Martie va oferim o colectie de planse si fise de desenat. Puteti alege imaginea preferata si sa o transformati intr-o felicitare unica.

 

Citește mai departe: Planse de colorat 8 Martie pentru iubita

Planse de colorat 8 Martie pentru mama

 

Mama este comoara dumnezeiasca. Mamele sunt ingeri transferati din rai pe pamant. Daca doriti sa faceti o felicitare de 8 Martie speciala pentru mama voastra va punem la dispozitie o serie de planse si fise de colorat pe care le puteti transforma intr-o felicitare cu o puternica amprenta personala. Haideti sa desenam si sa ne bucuram de 8 Martie - Ziua mamei.

Citește mai departe: Planse de colorat 8 Martie pentru mama

Sa desenam martisoare

 

Bine ai venit 1 Martie! Bine ai venit primavara! Te asteptam de mult sa ne aduci mireasma florilor si seninul cerului. Copii, haideti sa coloram primavara! Va oferim o colectie de fise de colorat pe care le puteti transforma in martisoare si felicitari personalizate de 1 Martie. Sa desenam si sa confectionam martisoare si felicitari de 1 Martie pentru mama, bunica si prieteni.

Citește mai departe: Sa desenam martisoare

Sa desenam 1 Martie

 

Dragi copii haideti sa coloram primavara si sa sarbatorim ziua de 1 Martie! Va oferim o serie de planse de desenat cu simboluri primavaratice de 1 Martie pe care le puteti transforma in felicitari unice si sa le oferiti celor dragi. Primavara bine ai venit!

Citește mai departe: Sa desenam 1 Martie

Felicitări personalizate de Dragobete de colorat

 

De Dragobete, sărbătoarea iubirii la români, celebrată pe 24 februarie puteţi face o mare surpriză şi să creaţi pentru persoana iubită o felicitare personalizată specială de Dragobete. Pornind de la macheta preferată puteţi să o listaţi pe o coală de hârtie specială şi să-i daţi culoare în funcţie de preferinţele şi talentul dumneavoastră. Puteţi confecţiona astfel o felicitare unicat, hand-made, 100% cu dragoste. De Dragobete, iubeşte româneşte!

Citește mai departe: Felicitari personalizate de Dragobete de colorat

Links to Best Bookmaker Bet365 it The UK
Noi 15, 2011 4632

Mesaje sms urari si felicitari de Revelion

Mesaje, sms, urari si felicitari de Revelion Transmite familiei si prietenilor mesaje,…
Mar 06, 2015 1851

Versuri si felicitari pentru mama de 8 martie

Versuri si felicitari pentru mama de 8 martie Sa vorbim despre mama e inedit si magic.…
Horoscop Gemeni februarie 2014
Ian 25, 2014 1984

Horoscop Gemeni februarie 2014

Horoscop Gemeni februarie 2014 Afla horoscop Gemeni februarie 2014. Afla previziunile…
Dec 14, 2010 2986

Efectele terapeutice ale culorii INDIGO

Efectele terapeutice ale culorii INDIGO Culoarea indigo corespunde chakrei fruntii. Din…
Horoscop Gemeni aprilie 2015
Mar 09, 2015 2058

Horoscop Gemeni aprilie 2015

Horoscop Gemeni aprilie 2015 Afla horoscop Gemeni aprilie 2015. Afla previziunile…
Aug 12, 2013 2948

Povestea unui om lenes de Ion Creanga

Povestea unui om leneş de Ion Creangă Vezi “Povestea unui om leneş” scrisă de scriitorul…
Obiceiuri de Craciun in Tara Oasului
Dec 23, 2014 1781

Obiceiuri de Craciun in Tara Oasului

Obiceiuri de Craciun in Tara Oasului E vorba de cea mai mica „tara” romaneasca, Tara…
Horoscop Leu august 2014
Iul 23, 2014 1680

Horoscop Leu august 2014

Horoscop Leu august 2014 Afla horoscop Leu august 2014. Afla previziunile astrologice…
Biocibernetica, cibernetica si probleme de autoreglare
Feb 02, 2015 1101

Biocibernetica cibernetica si probleme de autoreglare

Biocibernetica, cibernetica si probleme de autoreglare Biocibernetica este o stiinta care…
Bet atWilliam Hill Bingo and win.