Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec 2014

Joi, 05 Septembrie 2013 12:50

Horoscop Berbec 2014

 

Horoscop Berbec 2014Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2014 pentru zodia Berbec: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Berbec - Caracteristici generale 2014

Anul 2014 aduce pentru nativii Berbec schimbari considerabile, unele chiar radicale si care vor avea ca si consecinta o mai mare stabilitate in viata acestora. Veti fi pusi in situatia de a face fata unor situatii noi si imprevizibile. Incercati sa abordati aceste evenimente cu responsabilitate si maturitate. Prima decada a anului, perioada in care Jupiter va tranzita Casa a patra a Berbecului (familia, caminul, bunuri imobiliare) va fi una in care accentul principal va fi pus pe relatiile interumane. In plus veti fi foarte interesati si tentati sa faceti tranzactii in zona imobiliara. Data de 16 iulie 2014, momentul in care Jupiter intra in Casa a cincea a Berbecului va fi una speciala in care va va fi favorizata creativitatea si buna dispozitie. De asemenea, este o zi in care Berbecii isi pot intalni sufletul pereche, o zi in care vor pune in prim plan viata lor sentimentala.Intrarea lui Saturn in Casa a opta a Berbecului anunta schimbari substantiale pe plan sentimental. Este, de asemenea, o perioada favorabila speculatiilor si investitilor financiare. Nu este exclusa nici posibilitatea de a fi mostenitorii unor bunuri patrimoniale.Tot Saturn este cel care va influenta spiritualitatea si inceperea sau continuarea unor studii superioare. Sunt bine aspectate si relatiile cu strainatatea si calatoriile. Pe plan profesional perioadele linistite vor alterna cu perioade mai agitate. Actionati in sensul indeplinirii proiectelor pe care le aveti si incercati sa acumulati noi informatii si abilitati. Starea de sanatate va fi una destul de buna in 2014 daca veti incerca sa evitati excesele. In linii mari, anul 2014 va ofera posibilitatea de a arata lumii adevarata dumneavoastra personalitate, va puteti pune in evidenta abilitatile de care dispuneti.

 

Horoscop Berbec - Dragoste 2014

Anul 2014 pe plan sentimental se anunta pentru Berbeci un an bun. Berbecii care au o relatie isi vor intari legatura si vor comunica foarte bine unul cu altul. Fiti mai prudenti in iulie 2014, in special pe data de 16 iulie, cand intrarea lui Jupiter in Leu fie va va impulsiona viata amoroasa a cuplului, fie veti fi tentati sa intrati intr-o aventura. Sfatul nostru ar fi sa rezistati ispitei pentru ca ulterior veti putea fi pusi in situatia de a va pierde stabilitatea de cuplu si sa nu primiti nimic in schimb. Pentru Berbecii singuri aceeasi zi le poate aduce in cale sufletul pereche alaturi de care sunt sanse mari sa ajungeti in fata ofiterului starii civile. Tranzitul lui Jupiter prin casa a cincea a Berbecilor va face ca vara lui 2014 sa fie una in care vor iubi ca niste adolescenti, vor lasa frau liber sentimentelor si pasiunii. Restul anului va fi unul destul de linistit si fara evenimente majore pe plan amoros.

 

Horoscop Berbec - Cariera 2014

Incepand cu anul 2014 influenta planetei Pluto va face ca increderea in sine si capacitatea de dezvoltare si autoeducare sa devina din ce in ce mai puternica. Aceast aspect va va ajuta foarte mult si in cariera. In plus, carisma personala va face din Berbeci niste colegi pe care ceilalti se pot baza. Pluto in Capricorn va va oferi capacitatea de a va focusa atentia pe proiectele personale, de a avea capabilitatea de a transpune ideile in practica si abilitatea de a avea capacitatea de a le comunica in mod corespunzator celor din jurul vostru. Influenta lui Saturn va va fi de mare folos in relatiile cu superiorii. Intre mai - iulie 2014 se anunta o perioada mai linistita pe plan profesional. Pentru cei care isi cauta un loc de munca o perioada favorabila va fi iulie - septembrie 2014.

 

Horoscop Berbec - Bani 2014

In ceea ce priveste banii, anul 2014 va fi unul oscilant, cu perioade favorabile si altele mai putin favorabile. Daca veti reusi sa fiti chibzuiti si sa nu va implicati in cheltuieli exagerate veti reusi sa mentineti un echilibru si o anumita stabilitate financiara. Influenta lui Jupiter va face ca atentia voastra sa se indrepte si spre afacerile din zona imobiliara. Un moment favorabil ar fi luna octombrie 2014. O mostenirea neasteptata va poate imbunatati situatia financiara insa baza veniturilor va proveni din salariu. Sfatul nostru a fi sa nu imprumutati bani altor persoane si nici sa va imprumutati de la terti! Mizati doar pe resursele financiare proprii.

 

Horoscop Berbec - Sanatate 2014

In comparatie cu anul 2013 starea sanatatii Berbecilor va fi una mai buna si 2014 nu poate fi considerat un an dificil pentru acesti nativi. Fiti insa foarte atenti la posibilele excese si la suprasolicitarea fizica si/sau nervoasa. Stresul acumulat si tensiunea vor submina starea generala de sanatate si pot afecta in special sistemul digestiv. Posibile probleme intestinale pot aparea primavara si spre sfarsitul toamnei. Fiti foarte atenti si la posibilele afectiuni ale coloanei. Trecerea lui Saturn in Sagetator va avea ca efect o reechilibrare a metabolismului insa este indicat sa evitati cat puteti de mult starile de irascibilitate si nervozitate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: