Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Scorpion august 2013

Duminică, 28 Iulie 2013 14:42

Horoscop Scorpion august 2013

 

Afla ce prezic astrele si horoscopul in luna august 2013 pentru zodia Scorpion: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Scorpion august 2013 - Dragoste

Mai avantajosi in aceasta luna sunt nativii Scorpion aflati in stadiul initial de relatie, proaspat indragostiti. Se pune accent mai ales pe latura sufleteasca, emotie, sentiment, psihic. Nativii Scorpion aflati intr-o relatie stabila se bucura de confort, iesiri in doi, distractie, mai ales in prima parte a lunii. In jumatatea a doua pare sa apara o indepartare, o tristete, o dezamagire, un gand nerostit, ceea ce duce la o perioada mai dificila cu stare de disconfort si lipsa de libertate si actiune.

 

Horoscop Scorpion august 2013 - Cariera si bani

Luna august 2013 pare sa fie benefica pentru nativii Scorpion pe plan profesional. Purtatoare de noroc in realizari sunt Soarele si planeta Mercur care se afla chiar la zenit. La locul de munca faci impresie buna, te remarci prin inteligenta si, evident, nu intarzie sa apara laudele si evidentierile. Muncesti mult, energia si ambitia te caracterizeaza si dispui de remarcabile calitati organizatorice si administrative. De bani nu duci lipsa daca esti cumpatat in cheltuieli. In prima parte a lunii trebuie sa faci fata unor situatii urgente. De asemenea, esti predispus la schimburi culturale si stiintifice, colaborari la distanta si calatorii de afaceri.

 

Horoscop Scorpion august 2013 - Sanatate

Nativii Scorpion trebuie sa fie foarte atenti la sanatatea lor in luna august 2013. Pot sa apara situatii neplacute, de aceea fii vigilent. Daca dispui de probleme de sanatate, mergi pe tratamentele clasice. Nu e momentul sa schimbi tratamentul sau dieta. Asadar, fii cu ochi in patru, alege o dieta si o alimentatie sanatoasa, fa mai multa miscare si fii mai transant, fara sa pui lucrurile la suflet.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: