Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn 2014

Duminică, 22 Decembrie 2013 16:07

Horoscop Capricorn 2014

 

Horoscop Capricorn 2014Descopera predictiile astrale si horoscopul pe 2014 pentru zodia Capricorn: previziuni generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

 

Horoscop  2014 - Capricorn Previziuni generale

Pentru nativii Capricorn primele 7 luni ale anului 2014 par mai dificile, fiind generatoare de tensiuni, datorita prezentei planetelor Pluto, Uranus, Jupiter si Marte. In primul trimestru isi face aparitia si Venus. Presiunea se pune asupra carierei, asocierilor si parteneriatelor, asupra familiei si parintilor, asupra locuintei si proprietatilor. Totul se face pe fond de stres, schimbare, tensiune, ceea ce poate duce atat la impliniri, cat si la dificultati. Cele mai acute momente apar pe axa cariera-casa, astfel ca aici e necesara extrem de multa rabdare, prudenta, intepeciune si noroc. Datorita abilitatilor dvs. strategice, daca analizati corect situatiile si adoptati planul potrivit veti trece cu bine peste toate. In ajutor vine Saturn. Dupa luna iulie 2014, lucrurile revin la normal si veti avea parte de schimbari in bine, pozitive.

 

Horoscop 2014 - Capricorn Dragoste

In prima jumatate a anului 2014 relatiile sunt cel mai important lucru pentru nativii Capricorn. Prezenta lui Jupiter aduce nevoi afective puternice, fericire, voie buna, deschidere, dar si inclinatii spre exagerare si libertate, intrucat pe Jupiter il indispun mai multe planete. Oricum, reusita depinde doar de dvs. Tranzitul lui Venus si Jupiter are o mare incarcatura emotionala si poate aduce iubire sau alte realizari relationale. Totusi, e vorba despre o configuratie ampla si tensionala care poate determina neplaceri. Reactionati cu calm si cumpatat mai ales in situatii critice sau in situatii in care s-au incins spiritele. Eclipsa de Soare din 29 aprilie 2014 anunta evolutii inedite pe plan sexual si pasional. In rest, totul pare sa decurga in normalitate si calmitate.

 

Horoscop 2014 - Capricorn Cariera

In anul 2014 pe plan secund, dupa relatii, se afla cariera pentru nativii Capricorn. Pentru unii nativi, cariera trece pe prim plan, dar lucrurile difera de la caz la caz. Tranzitul lui Marte prin casa carierei Capricornului anunta evenimente importante. In general Marte este dinamic, competitiv, ambitios, ceea ce aduce pentru nativii Capricorn mobilizare, impunere, actiune. Dar Marte nu doar ca este intr-o pozitie foarte insistenta, ci si starnit de Uranus, Jupiter si Pluto. Avand in vedere aceasta configuratie, daca nu gestionati eficient situatia, e posibil sa apara riscuri, dispute cu sefii sau cu autoritatile, scandal si chiar esec. Asadar, spre binele dvs., fiti preventivi si actionati amabil cu cei cu care lucrati. Prezenta lui Saturn aduce interes pentru proiectele colective, conferinte, asocieri, iar pe acest plan obtineti satisfactii si beneficii.

 

Horoscop 2014 - Capricorn Sanatate

In anul 2014 munciti mult, de aceea ar fi bine sa nu neglijati organismul dvs., nu va suprasolicitati si acordati atentie deosebita alimentatiei. Nu neglijati odihna, respectati programul de somn, faceti cat mai multa miscare pentru a va mentine conditia fizica. In acest fel, va veti reincarca bateriile si veti asimila energia atat de necesara pentru a face fata programului zilnic si stresului involuntar.


Newer news items:
Older news items: