Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Capricorn martie 2015

Sâmbătă, 21 Februarie 2015 14:47

Horoscop Capricorn martie 2015

 

Horoscop Capricorn martie 2015Afla horoscop Capricorn martie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2015 pentru zodia Capricorn: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Capricorn martie 2015 - Dragoste

Prima parte a lunii martie 2015 nu pare sa fie foarte generoasa in plan sentimental. Sunteti mai degraba pragmatici si va indreptati atentia spre familie si casa. E posibil sa va mutati, sa redecorati interiorul, sa rezolvati anumite probleme de familie etc. Dar, totul e de scurta durata, caci a doua jumatate a lunii aduce iubirea in prim plan. Venus aduce revigoare si fericire, romantism si distractie. Aveti putere de seductie, reusiti sa va exprimati sentimentele de iubire, simtiti nevoia de afectiune si chiar aveti parte de noi cuceriri ori confirmari in relatia existenta.

 

Horoscop Capricorn martie 2015 - Cariera si bani

Martie 2015 pare sa fie o perioada extrem de provocatoare. Responsabile de aceasta situatie sunt planetele Marte, Uranus si Venus. Sunteti activi si reusiti sa va implicati in numeroase activitati ce vizeaza casa, proprietatile, afacerile imobiliare, etc. E posibil sa intrati in posesia unor bunuri ce au legatura cu locuinta si chiar sa faceti unele investitii. De asemenea, pot exista si situatii de criza care atrag dupa sine schimbari importante. Totul insa se rezolva spre finalul lunii. Va bucurati de oportunitate si aveti mari sanse de promovare in cariera. Va remarcati mai ales prin idei, originalitate, implicare si creativitate. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare.

 

Horoscop Capricorn martie 2015 - Sanatate

In luna martie 2015 veti resimti o stare de tensiune ce isi pune amprenta asupra starii de sanatate. Veti avea parte de momente din cele mai diverse: presiune, nervozitate, confuzie, lipsa de concentrare. Ele vor alterna si chiar va pot afecta. Bine ar fi sa fiti cumpatati si sa adoptati un stil si un ritm echilibrat de viata. Evitati excesele de orice fel, adoptati in regim alimentar sanatos, acordati timp suficient pentru odihna si miscare. Petreceti alaturi de cei dragi, in familie, astfel incat sa va recapatati linistea interioara ce parca lipseste in aceasta perioada.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: