Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Taur aprilie 2015

Luni, 09 Martie 2015 01:12

Horoscop Taur aprilie 2015

 

Horoscop Taur aprilie 2015Afla horoscop Taur aprilie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2015 pentru zodia Taur: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Taur aprilie 2015 - Dragoste

Incepeti luna aprilie 2015 pe plan sentimental destul de linistiti si echilibrati. Viata de familie va preocupa in mod deosebit. Va veti implica in tot ceea ce tine de imbunatatirea relatiei cu partenerul de cuplu, de intarirea relatiei cu copii. Poate fi un bun prilej sa petreceti mai mult timp cu familia, sa va incarcati energetic in sanul acesteia. In aceasta perioada puteti si sa ajungeti la un consens cu persoane din familie cu care ati avut conflicte de-a lungul timpului. Se poate ajunge la o reconciliere si la debutul unor noi relatii mai favorabile pe termen lung. Partea a doua a lunii va fi una mai plina de evenimente, traita mai intens. In special pentru nativii Taur singuri data de 29 aprilie poate fi una cu adevarat speciala. Conjunctura astrala creata de sextilul dintre Soare si Neptun va poate aduce in cale sufletul pereche.

 

Horoscop Taur aprilie 2015 - Cariera si bani

Sunteti decisi sa faceti tot ceea ce va sta in putinta pentru a va indeplini sarcinile de serviciu si a avansa pe plan profesional. Aveti un moral bun si capacitatea fizica de a face fata. Lucrati bine in echipa si intr-un fel veti fi liantul acesteia. Pentru cei care deruleaza afaceri personale o zi foarte favorabila va fi in data de 12 aprilie 2015 cand Marte in Taur va fi in sextil cu Neptun. Si cei care isi cauta un loc de munca pot avea sanse de izbanda cu aceasta ocazie. Partea a doua a lunii va decurge sub auspicii destul de favorabile. Depinde doar de voi sa stiti sa profitati de toate oportunitatile. In ceea ce priveste banii nu se prefigureaza schimbari majore. Va bazati doar pe sursele financiare constante: salariu, rente, dobanzi etc.

 

Horoscop Taur aprilie 2015 - Sanatate

Prima decada a lunii aprilie 2015 pentru nativii Taur va decurge in ceea ce priveste starea de sanatate fizica si psihica destul de bine. Nu se prevad afectiuni majore care sa afecteze in mod substantial starea de sanatate. Va recomandam sa profitati de primavara si sa iesiti cat mai des in natura pentru a va reechilibra energetic. Sprijinul familiei va va ajuta foarte mult. Aveti grija in data de 21 aprilie cand cuadratul dintre Mercur si Jupiter poate anunta un eveniment cu implicatii neasteptate.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: