Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni 2013

Joi, 13 Septembrie 2012 04:00

Horoscop Gemeni 2013

 

Afla ce prezic astrele si horoscopul pe 2013 pentru zodia Gemeni: caracteristici generale, dragoste, cariera, bani si sanatate. 

 

Horoscop Gemeni - Caracteristici generale 2013

Anul 2013 pentru nativii Gemeni sta sub semnul influentei planetei Jupiter. Profitati la maxim de toate oportunitatile pe care vi le aduce aceasta conjunctura astrala pentru primele 5 luni ale anului 2013. Abia peste 12 ani Gemenii se vor mai bucura de prezenta lui Jupiter. Influenta lui Uranus si Marte ii vor face pe Gemeni sa fie inzestrati cu o mare capacitate de analiza si de percepere corecta a realitatii. Ii vor face mai increzatori. Sanse mari de promovare sau oportunitati profesionale vor aparea in vara. Prezenta lui Jupiter, in a doua parte a anului, in tranzit prin Rac, va aduce Gemenilor posibilitatea de a castiga mai multi bani sau de a mosteni ceva. Incercati sa administrati judicios aceste surse suplimentare de venit si sa nu intrati in cheltuieli exagerate. Sunt avantajate si calatoriile si relatiile cu strainatatea. Fiti atenti la persoanele care vor intra in  viata voastra si la scopul pe care acestia il au pentru a evita eventuale dezamagiri. Si planul sentimental va fi in centrul atentiei Gemenilor. Cei casatoriti vor incerca sa isi consolideze relatia, iar cei singuri sunt in cautarea unei relatii stabile pe termen lung.

 

Horoscop Gemeni - Dragoste 2013

Prezenta lui Saturn pe casa dragostei, in ultimii 3 ani, a determinat Gemenii sa caute stabilitatea pe plan sentimental. Chiar daca natura Gemenilor este una jucausa, influenta lui Saturn i-a facut pe acestia mult mai seriosi. Anul 2013 va fi unul fara mari surprize. Lectiile pe care le-ati invatat va vor face ca de acum inainte sa fiti matur si responsabil in relatiile de iubire. Nu veti fi interesati de flirturi si aventuri, dragostea adevarata este ceea ce veti cauta. Gemenii casatoriti isi vor consolida relatia de cuplu. Gemenii singuri au sansa de a descoperi iubirea si sufletul pereche in 2013. Perioadele cel mai favorabile vor fi momentul in care Venus va intra in Balanta, 16 august - 11 spetembrie si momentul in care Venus va tranzita zodia Sagetator, 7 octombrie - 5 noiembrie.

 

Horoscop Gemeni - Cariera 2013

Cariera Gemenilor va fi influentata de prezenta trigonului Jupiter-Saturn-Neptun. Acest aspect astral ii va ajuta sa faca pasi importanti pe plan profesional. Analizati bine conjunctura profesioanala si actionati doar dupa ce ati luat in calcul toate aspectele. Increderea in sine si energia de care dispuneti poate fi un veritabil atu care va va aduce efecte benefice in cariera. Prima parte a anului va fi sub semnul lui Saturn, ceea ce va face ca atmosfera la locul de munca sa fie una mai stresanta. Gemenii se vor simti blocati si sufocati. Nu abandonati insa si incercati sa priviti lucrurile cu maturitate. Anul 2013 este un an in care reusitele vor veni doar daca dati dovada de responsabilitate si seriozitate. Gemenii care nu au un loc de munca vor avea sansa in 2013 de a gasi un job stabil. Chiar daca pentru obtinerea acestui loc de munca va fi nevoie de rabdare si de eforturi considerabile, noul job va fi unul adecvat si cu bune perspective pe plan financiar.

 

Horoscop Gemeni - Bani 2013

Intrarea lui Pluto in Capricorn va determina ca Gemenii sa aiba o mai mare motivare materiala, vor fi mai interesati sa dezvolte o afacere sau sa investeasca. Gemenii pot avea parte de o eventuala mostenire sau de surse colaterale de bani. Si prezenta planetei Jupiter va influenta casa banilor. Intrarea lui Jupiter pe 26 iunie 2013 in semnul Racului va aduce Gemenilor oportunitati materiale, noroc si sanse de a castiga mai usor bani. Gemenii sunt cea mai norocoasa zodie pentru 2013 in ceea ce priveste banii. Tot Jupiter insa ii va determina pe Gemeni si sa cheltuiasca. Este bine insa sa rezistati tentatiei de a intra in cheltuieli extravagante si sa economisiti in aceasta perioada bani albi pentru zile negre.

 

Horoscop Gemeni - Sanatate 2013

Este important sa acordati o atentie deosebita sanatatii, sa nu faceti abuzuri si sa nu exagerati. Avand in vedere ritmul de viata si efortul suplimentar pe care veti fi nevoiti sa il depuneti la locul de munca este necesar sa aveti o alimentatie adecvata si sa acordati atentie odihnei. Nu mancati pe fuga chiar daca sunteti presati de timp. Prezenta lui Saturn va influenta metabolismul Gemenilor, care va fi unul mai lent si de aici vor aparea o serie de complicatii pe plan digestiv. In cazul in care vor aparea probleme de sanatate minore incercati in prima faza sa apelati la remedii naturiste. Tranzitul lui Mercur pe casa sanatatii, in lunile octombrie si noiembrie 2013, e posibil sa genereze eventuale probleme ale sistemului nervos si respirator.

 


Related news items:
Newer news items:
Older news items: