Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Gemeni februarie 2014

Duminică, 26 Ianuarie 2014 01:31

Horoscop Gemeni februarie 2014

 

Horoscop Gemeni februarie 2014Afla horoscop Gemeni februarie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna februarie 2014 pentru zodia Gemeni: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Gemeni februarie 2014 - Dragoste

Se pare ca parcurgeti o perioada calma in viata de cuplu, cu toate ca pot sa ai apara mici neintelegeri. Sunteti preocupati de lucruri si probleme destul de pragmatice, precum bani, tranzactii, etc. Va impartiti responsabilitatile si treburile casei, va sprijiniti reciproc si va ajutati unul pe altul. In cazul relatiilor vechi, oficiale, dorinta sexuala se manifesta intens, fie prin revigorarea dorintei, fie prin fustrarile pe care le poate genera. In cazul relatiilor noi, pasionale, emotiile sunt deosebit de intense, reactiile pot fi exagerate, iar problemele pot fi acute sau mai frecvente.

 

Horoscop Gemeni februarie 2014 - Cariera si bani

In plan profesional drumul parcurs de nativii Gemeni pare destul de complicat. Continuati sa investiti, sa munciti mult si aveti nevoie de a va incadra in anumite norme. Depuneti eforturi in acest sens, insa merita, iar din aceasta cauza trebuie sa actionati cu rabdare si forta, caci rezultatele nu apar imediat. Sunt bine prognozate activitatile de studii, specializarile, deplasarile in strainatate, colaborarile la distanta. Ultima decada a lunii februarie 2014 aduce succesul, recunoasterea si implinirea la nivelul carierei. Nu este exclus sa reveniti la proiecte mai vechi. In plan financiar, situatia pare destul de incordata si multe lucrui depinde de colaboratori si partenerii de afaceri.

 

Horoscop Gemeni februarie 2014 - Sanatate

Fiti vigilenti si atenti la orice problema de sanatate, deoarece Mercul, stapanul Gemenilor, se afla in retrogradare, iar Saturn se situeaza in casa sanatatii Gemenilor. Asadar, prudenta, cumpatare, echilibru, caci problemele de sanatate pot sa apara oricand. Nu neglijati odihna, nu faceti excese, nu va riscati in activitatile intreprinse, adoptati o alimentatie sanatoasa. De asemenea, nu uitati ca miscarea va face bine.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: