Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Pesti noiembrie 2013

Duminică, 03 Noiembrie 2013 00:02

Horoscop Pesti noiembrie 2013

 

Afla horoscop Pesti noiembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna noiembrie 2013 pentru zodia Pesti: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Pesti noiembrie 2013 - Dragoste

Nativii Pesti vor avea parte de actiune in luna noiembrie 2013. Vorbim despre aventura, initiativa, provocare, senzualitate, erotism, nevoi afective crescute datorita prezentei lui Jupiter si Marte. Sunteti capabili sa puneti la cale lucruri pe care altadata nici nu ati fi indraznit sa le ganditi. Lucrurile stau bine in relatiile aflate in stadiu incipient. Daca sunteti intr-o relatie nu foarte solida, pot sa apara unele divergente si conflicte, iar in unele cazuri se poate ajunge la ruptura.

 

Horoscop Pesti noiembrie 2013 - Cariera si bani

Nativii Pesti se afla sub influenta trigonului format de Neptun – situat in Pesti, Saturn – situat in Scorpion si Jupiter – situat in Rac. Aceasta configuratie va persista pana in iulie 2014 si aduce protectie, sansa, consolidare. Sunteti un adevarat luptator, iar competitia va prieste. In urma muncii in echipa si a colaborarii e posibil sa obtineti profit daca stiti sa actionati diplomat. Sunt favorizate activitatile de grup, proiectele colective. In ultima decada a lunii veti avea parte de cele mai mari realizari, iar succesul se intrevede clar.

 

Horoscop Pesti noiembrie 2013 - Sanatate

Pentru nativii pesti luna noiembrie 2013 este o perioada buna pentru a realiza anumite investigatii detaliate, controale medicale intreprinse de specialisti. Exista posibilitatea sa calatoriti in vederea rezolvarii unor probleme de sanatate sau sa primiti sfatul competent ai cuiva de departe. E posibil sa trebuiasca sa luati o decizie. Ganditi linistit, cu calm, nu va panicati si nu actionati pripit.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: