Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator aprilie 2015

Joi, 19 Martie 2015 00:57

Horoscop Sagetator aprilie 2015

 

Horoscop Sagetator aprilie 2015Afla horoscop Sagetator aprilie 2015. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2015 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator aprilie 2015 - Dragoste

Aprilie 2015 sta sub semnul pasiunii si a intensitatii sentimentale. Aceste lucruri se resimt mai ales in prima saptamana a lunii cand Mercur se afla in casa pasiunii Sagetatorului. Lucrurile nu se tempereaza nici in saptamana urmatoare caci lui Mercur i se alatura Marte, planeta pasiunii, ceea ce aduce dinamism, intensitate afectiva si aventura. In a doua jumatate a lunii se produce o schimbare gratie prezentei planetei Venus. Deveniti mai precauti, manifestand predilectie spre buna intelegere, intimitate si tandrete in viata de cuplu. Un moment prielnic si pentru Sagetatorii singuri sa intalneasca pe cineva si sa fie debutul unei relatii de lunga durata.

 

Horoscop Sagetator aprilie 2015 - Cariera si bani

In luna aprilie 2015 sunteti deosebit de activi si munciti mult. Luati orice sarcina ca pe o provocare, ceea ce va motiveaza. Actionati intotdeauna cu forta si curaj, indiferent de situatia in care va aflati. De asemenea, tratati totul intr-un mod deosebit de serios si actionati eficient. In acest fel, progresul e vizibil, iar succesul aproape. Din punct de vedere financiar, nu sunt motive de ingrijorare. Din conta, daca actionati inteligent, aveti sansa sa va rotunjiti veniturile, caci luna aprilie e destul de profitabila din acest punct de vedere. In orice caz, va mobilizati si faceti echipa buna cu ceilalti.

 

Horoscop Sagetator aprilie 2015 - Sanatate

In luna aprilie 2015 ar trebuie sa fiti precauti si sa acordati atentie asupra starii personale de sanatate. Sunt destul de multe planete ce trec prin casa bolilor Sagetatorului si toate acestea pot duce la neplaceri. Formele de manifestare sunt din cele mai diverse, dar totusi au ceva in comun: vizibilitatea si rapiditatea de manifestare. Asadar, fiti prudenti in aceasta perioada, evitati excesele de orice fel si nu uitati ca toate acestea depind de dvs. Acordati timp pentru odihna, relaxare si nu uitati sa adoptati un regim alimentar sanatos. Nu in ultimul rand, nu ar strica sa faceti miscare, sa practicati sport.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: