Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Sagetator septembrie 2013

Miercuri, 21 August 2013 01:32

Horoscop Sagetator septembrie 2013

 

Afla horoscop Sagetator septembrie 2013. Afla previziunile astrologice pentru luna septembrie 2013 pentru zodia Sagetator: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Sagetator - Dragoste

In luna septembrie 2013 nativii Sagetator sunt atrasi de persoane originale si energice. Manifestati preferinte spre iubiri neobisnuite, iubiri care apar si dispar pe neasteptate. Sunteti inclinati spre comunicare, distractie, prietenie, iar viata de cuplu va fi intro atmosfera de armonie si intelegere. Fiti atenti pe la mijlocul lunii septembrie deoarece situatia poate scapa de sub control.

 

Horoscop Sagetator - Cariera si bani

Nativii Sagetator manifesta interese spre studii, calatorii, cultura si legislatie in luna septembrie 2013. Va puteti continua studiile, va puteti perfectiona intr-o alta specializare, puteti scrie o carte, puteti calatori cu un scop clar si practic. Cu partea financiara stati bine gratie lui Pluto. Sunteti la inceputul unei perioade de apreciere in cariera, va creste reputatia si e posibil sa obtineti chiar si o promovare.

 

Horoscop Sagetator - Sanatate

Luna septembrie 2013 incepe cu mai multa energie din partea nativilor Sagetator. Moralul s-a imbunatatit vizibil si simtiti ca reveniti la normal. Nu va neglijati si acordati atentie starii dvs. de sanatate. Neplacerile pot sa apara oricand datorita prezentei lui Saturn. Riscurile sunt mai mari dupa data de 11 septembrie 2013 cand apare si Venus in casa bolilor Sagetatorului. Aveti grija de sanatate, nu exagerati cu munca si tratati cu seriozitate micile probleme.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: