Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Varsator aprilie 2016

Marţi, 22 Martie 2016 00:00

Horoscop Varsator aprilie 2016

Afla horoscop Varsator aprilie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2016 pentru zodia Varsator: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Varsator aprilie 2016 - Dragoste

Luna aprilie 2016 este extrem de animata in plan sentimental pentru nativii Varsator. Nimic nu va sta in cale. Dorinta de comunicare e mare, iar sansa de a calatori e sporita, gratie influentelor survenite din partea Soarelui si a planetei Venus. Astfel, puteti avea parte de calatorii in scop sentimental, precum si de plimbari romantice. De asemenea, manifestati dorinta acuta de a va exprima sentimentele si dragostea fata de perechea dvs. Daca sunteti intr-o relatie la distanta, corespondati mult mai des si va exprimati iubirea mult mai frecvent, in moduri inedite si originale, pline de creativitate. Nu in ultimul rand, mentionam dorinta si interesul de a va aseza la casa dvs., fiind posibila o cerere in casatorie, iar daca sunteti deja casatoriti, se pune problema maririi familiei. Daca sunteti singuri, sunt mari sanse sa va intalniti perechea.

Horoscop Varsator aprilie 2016 - Cariera si bani

Aprilie 2016 pare sa fie o luna destul de solicitata in plan profesional pentru nativii Varsator. Pe de o parte, sunteti pe calea cea buna, dispuneti de creativitate si activitatile pe care le intreprindeti au mari sanse de reusita. Pe de alta parte insa, sunteti ingraditi si puteti avea parte de obstacole ce aduc schimbari de situatie si schimbari in strategia de lucru. Totul se intampla datorita influentelor nefaste din partea planetelor Marte, Saturn, Neptun si Jupiter. Fiti cu bagare de seama la tot ce realizati si dati dovada de intelepciune in alegeri, caci au legatura si cu partea financiara. Firi descurcarete insa din fire, reusiti sa treceti cu succes peste orice impediment. Asadar, ochii in patru si strategii eficiente de lucru, dand dovada de inteligenta, initiativa si ratiune in gandire si actiune.

Horoscop Varsator aprilie 2016 - Sanatate

In luna aprilie 2016 se pare ca sunteti intr-o forma fizica destul de buna. Aveti parte de forta, vigoare si rezistenta la stres, agitatie si munca. Dispuneti de energie, reusind sa treceti cu brio peste orice actiune pe care o intreprindeti. Va ajuta, in mare parte, starea de buna dispozitie pe care o manifestati, precum si optimismul si increderea de care dati dovada. Pastrati insa echilibrul in viata dvs. si evitati excesele de orice fel. Din neatentie ori graba puteti avea parte de mici incidente neplacute ce va pot afecta fizic. Asadar, fiti prudenti in actiune si miscare. In rest, adoptati o alimentatie cat mai sanatoasa si acordati timp pentru relaxare si odihna.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: