Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec august 2016

Vineri, 01 Iulie 2016 16:14

Horoscop Berbec august 2016

Horoscop Berbec august 2016Afla horoscop Berbec august 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna august 2016 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Berbec august 2016 - Dragoste

Luna august 2016 pare sa stea sub semnul sensibilitatii gratie influentelor survenite prin planeta Venus. Romantismul, armonia si fericirea in viata de cuplu stau sub semnul precautiei, incertitudinii si discretiei. Se pare ca in aceasta perioada preferati sa stati in coltul dvs. de umbra, mizand pe conlucrare, comunicare si responsabilitate, insa doar cu perechea dvs. de viata. Va retrageti in linistea voastra, luati decizii impreuna, colaborati, va sfatuiti. E pur si simplu o etapa utila si delicata a vietii voastre, cand mizati pe suflet. Important e faptul ca aveti alaturi oameni dragi ce va sustin neconditionat. La final de luna totul revine la normal, revine voiosia, buna dispozitie, entuziasmul.

Horoscop Berbec august 2016 - Cariera si bani

Se pare ca in luna august 2016 dispuneti de mari sanse de avansare in cariera, gratie influentelor favorabile survenite din partea planetelor Marte si Saturn. Se pare ca mizati pe initiativa, originalitate, creativitate si spirit pragmatic, ceea ce aduce succes si satisfactie in viata profesionala. Responsabila de situatie pare sa fie planeta Jupiter ce predispune spre sansa, succes, recunostinta in munca si recompensa financiara. Influente survin si din partea planetei Mercur, ceea ce aduce plus valoare si eficienta si recunoasterea valorii muncii depuse. Sunt favorizate deplasarile in scop profesional, iar efortul intelectual e sustinut.

Horoscop Berbec august 2016 - Sanatate

Se pare ca in luna august 2016 sanatatea trebuie sa reprezinte un aspect de interes. Ar fi bine sa manifestati mai multa atentie asupra starii personale de sanatate. Pare sa fie o perioada buna pentru investigatii, tratamente si ingrijiri medical, insa totul sub atenta supraveghere din partea unor specialisti si medici. Nu va neglijati, tratati problemele vechi si noi de sanatate si nu va negliati. Acordati atentie sporita asupra problemelor ce includ inconfort in plan digestiv, nervos si respirator. Acordati timp pentru odihna, relaxare, miscare. Nu in ultimul rand, zambiti, sperati si petreceti timp alaturi de cei dragi.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: