Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Leu aprilie 2016

Miercuri, 16 Martie 2016 21:18

Horoscop Leu aprilie 2016

Afla horoscop Leu aprilie 2016. Afla previziunile astrologice pentru luna aprilie 2016 pentru zodia Leu: dragoste, cariera si bani, sanatate.

Horoscop Leu aprilie 2016 - Dragoste

In luna aprilie 2016 se manifesta un interes maxim pentru viata de familie, in special pentru viata de cuplu si relatia cu copiii sau o viitoare sarcina, pentru cei aflati intr-o relatie. Pentru cei singuri, sansele de a va intalni sufletul pereche e mare. Totul e trait intens, gratie influentelor survenite din partea planetelor Marte si Saturn. Dar, nu va lasati dusi de val, incercati sa stabiliti un echilibru intre planurile emotional-rational. Asadar, cuvantul lunii e pasiune. Iubirea trece peste orice problema, reusind sa depaseasca distantele, impedimentele si situatiile tensionate. Ganditi pozitiv si incercati sa depasiti eventualele neplaceri cu zambetul pe buze.

Horoscop Leu aprilie 2016 - Cariera si bani

Se anunta o luna aprilie 2016 plina de activitati, cu accent pe partea intelectuala si culturala. De asemenea, se manifesta interes pentru activitatea de cercetare si legislativa, fiind favorizate calatoriile profesionale si afacerile la distanta. Sunteti dornici de perfectionare si dezvoltare profesionala, ceea ce nu exclude participarea la o serie de cursuri universitare sau postuniversitare. Nu in ultimul rand, datorita influentelor planetei Mercur, sunt favorizate drumurile si munca cu documente si calcule. Financiar, nu aveti motive de ingrijorare. Dupa munca, si rasplata. Totusi, retineti ca banii vin din munca si profesie, nu afaceri necinstite si speculatii.

Horoscop Leu aprilie 2016 - Sanatate

In luna aprilie 2016 dispuneti de o stare de sanatate destul de bine. Totusi, nu trebuie sa exagerati cu lucrurile si trebuie sa fiti precauti, mai ales daca sunteti adeptii unei vieti active, ce include practicarea unui sport. Ar fi bine sa fiti vigilenti si cu ochii in patru, atenti la orice miscare deoarece sunteti predispusi unor accidentari. In rest, incercati sa adoptati un stil de viata echilibrat si cat mai sanatos. Acordati timp pentru odihna si relaxare. Petreceti timpul alaturi de cei dragi, practicand activitati ce va fac placere si aduc buna dispozitie. In cazul ivirii unor neplaceri de sanatate, nu ezitati sa luati masuri si chiar ati putea sa efectuati un control medicat de rutina, pentru a evita eventualele complicatii.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: