Interferente.ro Sanatate Tratamente Electronic Doctor tratament impotriva paradontozei

Marţi, 09 Septembrie 2014 12:51

Electronic Doctor, tratament impotriva paradontozei

Electronic Doctor tratament impotriva paradontozeiParodontoza, sau boala parodontala cum mai este cunoscuta, este o afectiune foarte incomoda a gingiei, de tip inflamator. Durere, sangerari, intreruperi ale activitatii zilnice normale. Parodontoza se manifesta la nivelul tesuturilor de sustinere a dintelui pe arcada: gingie, ligament parodontal, os alveolar. Parodontoza poate duce la pierderea dintilor prin distrugerea tesutului moale si a osului care sustine dintii. Acest scenariu este un cosmar pentru multi oameni, mai ales ales pentru cei care se gandesc ca ii pazeste un implant dentar care este si foarte scump si destul de periculos daca nu este realizat profesionist.

Parodontoza apare din cauza fumatului, a unei igiene precare, a unui stil de viata nesanatos, al tartului netratat sau din cauza unor boli ca diabetul, leucemie, anemie sau in urma unui tratament aplicat incorect.

Electronic Doctor, care este un sistem inovator de tratament si care indeplineste toate visele unui pacient (lipsa durere, lipsa efecte secundare) vine in ajutorul tuturor pacientilor si ne propune tratamentul prin  focalizarea campului magnetic in locul in care se doreste tratament.

Electronic Doctor este un dispozitiv medical cu aplicatii in estetica si stomatologie care permite o abordare neinvaziva in tratamentul ridurilor, vergeturilor, caderii parului si bolilor parodontale. Efectiv se refolosesc celulele omului si se revitalizeaza cele care au murit.

Ranforsarea naturala a tesuturilor este perfecta pentru rezultate pe termen lung. Timp de 5 saptamani, pacientul este conectat la un aparat si cu o frecventa a vizitelor de 2-3 pe saptamana poate ajunge la rezultate remarcabile.

Asadar, fara bisturiu, fara sange, fara dureri, fara anestezie, ace si tot tacamul care ne sperie, Electronic Doctor vine in sprijinul sanatatii si confortului nostru. Organismul nostru are capacitate de regenerare, nu il lasa sa fie distrus de factorii externi, ci alege varianta intelgenta.

Efectul regenerator al undelor electromagnetice folosite de acest dispozitiv electronic revolutionar, aduce rezultate miraculoase. Afectiuni grave sunt rezolvate, iar cei care vor sa investeasca in sanatatea, viitorul si bugetul lor trebuie doar sa faca o alegere corecta. De multe ori variantele ideale sunt langa noi, trebuie sa stim doar de ele si mai ales de rezultatele lor fara cusur.

Poti sa iti rezervi cateva ore pe saptamana pentru a te bucura de un tratament care poate fi vazut chiar ca o sedinta de relaxare. Intr-un spatiu linistit, conectat la dispozitivul electronic care isi face treaba, tu ai grija de sanatatea ta.

Suna bine, nu? Viitorul tau este la o programare distanta!