Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Berbec martie 2014

Sâmbătă, 22 Februarie 2014 00:59

Horoscop Berbec martie 2014

 

Horoscop Berbec martie 2014Afla horoscop Berbec martie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2014 pentru zodia Berbec: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Berbec martie 2014 - Dragoste

Se anunta o perioada complexa, caci Marte incepe sa retrogradeze in casa relatiilor Berbecului pe 1 martie 2014. Veti avea parte de multe intamplari neobisnuite, iar evenimentele care se petrec in viata dvs. pot lua directii neasteptate. De asemenea, veti avea tendinte de revenire in trecut. Posibil sa reluati o relatie mai veche ori sa aduceti in discutie subiecte ce nu au fost suficient de clare la acea vreme. Caracteristicile acestei perioade penduleaza intre rivalitate, gelozie, iubire si ura. Acum veti constata daca aveti o relatie rezistenta.

 

Horoscop Berbec martie 2014 - Cariera si bani

Se pare ca in planul carierei lucrurile revin la normal. Va sunt incurajate sentimentele si cresteti in popularitate. Principalii sustinatori sunt prietenii si suporterii. In aceasta luna sunt favorizate proiectele colective, colaborarile si parteneriatele. Totusi, se da unda verde si confruntarilor si atacurile de orice fel. Astfel, fiti atenti la orice actiuni si activitati intreprindeti si nu excludeti faptul ca puteti fi supusi la unele evenimente mai neplacute, precum tradari si calomnii. Financiar, lucrurile stau destul de bine, dar fiti prudenti mai ales la institutiile financiare.

 

Horoscop Berbec martie 2014 - Sanatate

Lucrurile stau putin mai bine fata de luna anterioara, insa nu sunteti pe deplin refacut. Tonusul se imbunatateste progresiv, dar nu exagerati pentru moment. Principalul inconvenient este stresul. Acesta continua sa fie un dusman de temut, astfel ca ar trebui sa fiti prudenti si sa evitati pe cat este posibil situatiile neplacute si nedorite. Fiti prudenti si evitati excesele. In continuare persista riscul la accidente, fiind predispusi la imbolnaviri mai ales in a doua jumatate a lunii.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: