Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara martie 2014

Duminică, 23 Februarie 2014 16:08

Horoscop Fecioara martie 2014

 

Horoscop Fecioara martie 2014Afla horoscop Fecioara martie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna martie 2014 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara martie 2014 - Dragoste

Martie 2014 va fi o luna favorabila si semnificativa in plan sentimental gratie prezentei Soarelui in casa cuplului. Intamplarile si evenimentele din aceasta perioada scot in evidente aspecte importante pentru voi, respectiv viata in doi, sentimentele pe care le nutriti pentru perechea voastra, iar aceste lucruri conteaza mult pentru a va simti integrati social. Posibil ca perechea dvs. sa se remarce, sa aiba parte de succes si diverse realizari. Daca nu sunteti implicati intr-o relatie, simtiti acut lipsa, dar sunt mari sanse sa intrati intr-o relatie. Spre finalul lunii veti reusi sa clarificati niste probleme mai vechi.

 

Horoscop Fecioara martie 2014 - Cariera si bani

In aceasta perioada sunt favorizate colaborarile si interactiunile cu ceilalti (prieteni, colegi, clienti, competitori, etc.). Sunteti supusi unor provocari, dar reusiti sa le faceti fata. Responsabilitatile sunt bine stabilite si clar definite, fiecare stie ce sarcini si responsabilitati are de dus la indeplinire. Sunt extrem de prielnice activitatile culturale si intelectuale, cu accent pe comunicare. Din punct de vedere financiar, trebuie sa aveti grija in perioada 1 martie - 20 mai 2014, caci lucrurile pot evolua ciudat si neasteptat, Marte fiind retrograd in casa banilor.

 

Horoscop Fecioara martie 2014 - Sanatate

Din punct de vedere al starii de sanatate, nu aveti motive de ingrijorare. Nu aveti un tonus excelent, insa organismul se afla intr-o stare de echilibru si stabilitate. In aceasta luna veti putea lamuri cateva probleme medicale mai vechi. In acest fel, veti reusi sa gasiti solutii si veti putea urma tratamente. Asadar, martie 2014 e o perioada extrem de favorabila pentru igiena, intretinere corporala si cosmetica.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: