Interferente.ro Lifestyle Horoscop Horoscop Fecioara octombrie 2014

Joi, 18 Septembrie 2014 13:33

Horoscop Fecioara octombrie 2014

 

Horoscop Fecioara octombrie 2014Afla horoscop Fecioara octombrie 2014. Afla previziunile astrologice pentru luna octombrie 2014 pentru zodia Fecioara: dragoste, cariera si bani, sanatate. 

 

Horoscop Fecioara octombrie 2014 - Dragoste

Octombrie 2014 pentru nativii Fecioara nu se anunta una in care sa puna prea mult accentul pe viata sentimentala. Veti fi mai interiorizati si nu veti deborda de efuziuni romantice. Va fi cu alte cuvinte o luna mai gri, mai neutra si mai linistita. Va veti focusa atentia pe treburile gospodaresti. Aceasta atitudine pe care o veti aborda il va indeparta usor si pe partenerul de viata. Si voi veti simti ca acesta va scapa printre degete. Incercati sa fiti mai afectuosi. Nativii Fecioara singuri vor fi si ei in situatia in care nu vor simti sa socializeze prea mult. Vor prefera intimitatea caminului in locul iesirilor cu amicii. In aceste conditii scad si sansele de a intalni pe cineva alaturi de care sa incepeti o relatie romantica.

 

Horoscop Fecioara octombrie 2014 - Cariera si bani

Si in ceea ce priveste cariera si banii va fi o luna de cumpana. Va veti confrunta cu multe situatii neasteptate. Rasturnari de situatie, stres, agitatie. Toate acestea isi vor pune amprenta asupra voastra. Veti fi mult mai nervosi decat de obicei si asta va va diminua si capacitatea de a actiona cu luciditate. Influenta planetei Mercur va va pune in situatia de a va reevalua situatia profesionala. Marte si Jupiter va vor oferi sprijin si este posibil ca roata norocului sa se invarta in favoarea voastra. Fiti foarte atenti ce faceti cu banii. Nu va avantati in tot felul de speculatii financiare pentru ca veti iesi pe minus. Aveti grija si in momentul in care vor aparea oportunitati legate de un parteneriat sau de diverse colaborari. Pana nu analizati cu mare, mare atentie nu semnati nimic.

 

Horoscop Fecioara octombrie 2014 - Sanatate

In octombrie 2014 nu va puteti lauda cu o forma fizica si psihica prea buna. Chiar daca aspectele astrale in aceasta luna nu vor fi prea stralucite pentru voi incercati sa nu va pierdeti complet optimismul. Este o situatie tranzitorie si curand soarele va iesi si pe strada voastra. Incercati sa va odihniti cat mai mult si sa evitati situatiile foarte stresante. Nu va consumati energia pentru a derula activitati care nu sunt urgente. Daca va veti simti foarte epuizati nu ezitati sa mergeti la medic. Acestia va pot da o mana de ajutor.


Related news items:
Newer news items:
Older news items: